De zomer zit eraan te komen en dan zet je je graag op je terras of in je tuin. Het liefst op een comfortabele, mooi ogende tuinstoel. Koop je er daar nu 3 van bij molecule, dan krijg je er 1 gratis. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Dus ook op jouw maat!


-20% korte mouwen

Weet jij al wat je deze zomer gaat dragen? Nu is het moment om je keuze te maken. Want bij molecule staan korte mouwen weer in promotie. Je krijgt 20% korting op t-shirts, playsuits, topjes, bloezen, kleedjes en alle andere kledingstukken met korte mouwen.

-20% tuinkussens

Geniet jij ook zo graag op je terras of in je tuin van een goed glas? Met nieuwe tuinkussens zit je nog comfortabeler. Die koop je nu bij molecule met 20% korting. Heb jij net als onze collega Fabienne ook iemand die je nieuwe kussens brengt? Natuurlijk wel!

-20% Amerikaanse frigo’s

Supercool zo’n Amerikaanse frigo. Even je glas tegen het hendeltje en je hebt ijsblokjes. Je groenten, fruit en vlees blijven veel langer vers en je hebt er direct een ‘eyecatcher’ bij in je keuken. Nu alle modellen met een korting van 20%.

Gegrilde kortingen

Heb jij je eerste barbecue al achter de kiezen? Of is het wachten tot de zomer? Kom nu al eens langs bij molecule en ontdek ons uitgebreid aanbod barbecues. Nu in reclame die superhandige Adam 50 Top van Barbecook op wieltjes. Smakelijk!

-15% mixers & mo(o)re

Onze collega Guy heeft een ‘licence to mix’ en houdt die 15% korting op mixers, blenders en keukenrobots niet meer geheim. Kom zeker eens langs op onze afdeling klein elektro. Met die korting heb je bijvoorbeeld al een blender vanaf € 28,99.

-50% toonzaalkeukens

Kwaliteit en maatwerk, daar staan we voor bij molecule. Om onze showroom nog aantrekkelijker te maken mogen heel wat toonzaalkeukens de deur uit voor de helft van de prijs. Kom zeker eens kijken. Het loont de moeite.

-15% geperst

Op alles wat vers perst, krijg je nu bij molecule 15% korting. Sapcentrifuge, slowjuicer of citruspers … wat je ook kiest, die -15% komt altijd van pas. Dat wordt voortaan bij het ontbijt met een brede glimlach je dagelijks appelsientje persen. Geniet ervan.

-20% nachtkleding

Tijd voor een zomerpyjama. Wij gaan voor strepen maar met al die verschillende merken kun je kiezen wat je wil. Kom eens langs. Er zijn pyjama’s voor mama’s, maar ook voor papa’s, tieners en kids. Allemaal met een korting van 20%. Sweet dreams!

Toptoestel!

Wat een wasmachine! En dat voor maar € 499. De uitzonderlijke promotie op deze Bosch-wasmachine komt er ook dankzij een cashback. Bovendien kun je er voor kiezen om deze op afbetaling te kopen. Dat wordt vanaf nu supervoordelig wassen.

Uitverkoop fitnessapparaten

Een hometrainer vanaf € 149? Je zou het bijna niet geloven. Op onze sportafdeling vind je naast een ruim aanbod van kleding, schoenen, fietsen en accessoires ook een pak hometrainers, loopbanden en crosstrainers. Perfect voor je conditie én je portefeuille.

-15% op grasmaaiers

Onze collega Patrick laat er geen gras over groeien. Hij is klaar om zijn ‘pelouse’ perfect af te rijden met een grasmaaier die hij bij molecule kocht. Nu met een korting van 15% voor zowel elektrische als benzinegrasmaaiers van verschillende merken.

-20% lingerie

Een nieuw zomers lingeriesetje is altijd welkom. In fleurige kleuren, klassiek wit of geraffineerd zwart. Je krijgt nu een korting van 20% op onze afdeling lingerie. Voor alle maten, in alle kleuren en altijd perfect op jouw maat.