Wij geven om je glimlach

Een gezond gebit gaat boven alles. En daar werken we bij molecule actief aan mee. Bij een aankoop vanaf € 100 krijg je gratis een elektrische tandenborstel van Oral-B. Ideaal om elke dag naar school of naar het werk te gaan met perfect gepoetste tanden.*Allemaal digitaal

Terug naar school betekent misschien ook tijd voor een nieuwe computer, smartphone, laptop, draadloos toetsenbord, computerscherm of een nieuwe tablet. Bij molecule vind je alles wat je zoekt voor een superscherpe prijs.

Retro én modern

De kinderen naar school brengen met de fiets, gewoon een tochtje maken, naar je werk trappen ... hoe je ook fietst, bij molecule heb je altijd het juiste stuur in handen. Een BMX voor maar € 150 of die supercoole retrofiets van Minerva. Melissa weet alvast wat ze wil.

School is cool

Een coole bureau (waar je gemakkelijk je voeten op legt) of een toffe bureaustoel (die matcht met je boekentas) … voor elke leeftijd en voor elk budget hebben we bureaus en bureaustoelen. Zo zit je weer goed voor de volgende jaren.

Sfeer en gezelligheid

Voor sfeer en gezelligheid dek je je tafel op de juiste manier. Maar heb je ook de juiste tafel? Op onze meubelafdeling vind je wat je zoekt. Neem nu deze prachtige tafel uit massief kikarhout. Je zit er gemakkelijk met 8 aan én ze oogt superstijlvol.

slaap lekker

#expressyourself met het lachend kakske. Razend populair bij de jeugd én perfect voor in de slaapkamer van je dochter(s) en/of zoon(s). Verkrijgbaar in microfibre en katoen voor 1 of 2 personen. De 1-persoonsversie in microfibre heb je al voor € 19,95.

Stofzuiger en kruimeldief

De start van het nieuwe schooljaar is de ideale periode om aan je herfstschoonmaak te beginnen. Maak het jezelf gemakkelijk met die superhandige steelstofzuiger van Severin. Deze maand voor maar € 129 en snel om te bouwen tot kruimeldief.

Koelen en vriezen

Die koelvriescombinatie van Samsung is met 230 L + 98 L de ideale verkoeler in huis. Zeker nu het hele gezin na school uitgehongerd thuiskomt een goed idee. Vanaf nu àltijd rijstpapjes en Fanta maar ook groenten en fruiten in huis.

Alles zit gereed

Die superhandige gereedschapstrolley is de perfecte basisuitrusting voor als je kind een technische richting kiest. 253 stuks handgereedschap in een superhandige trolley en dat voor maar € 99.

Ruil je oude kachel in

De nieuwe modellen voor de winter van 2017-2018 zijn gevarieerd. Koop je nu een nieuwe kachel bij molecule dan kun je tot € 250 krijgen voor je oude toestel. Wist je trouwens dat we bij molecule een eigen plaatsings- en herstellingsdienst hebben? Altijd gemakkelijk.

Korting aan de
lopende band

Korting op heel wat loopbanden, crosstrainers en hometrainers deze maand bij molecule. Perfect om nu al wat kilootjes te verliezen tegen de kerstperiode of gewoon om je conditie te onderhouden terwijl je naar je favoriete televisieserie kijkt wink. Let op … op = op.

Ook 10% + 10% op sportkleding

Het is altijd scoren met je molecule-spaarkaart. Ook op onze sportafdeling waar je op je sportoutfit 10% directe korting krijgt én nog eens 10% op je spaarkaart. Je draait van puur plezier een balletje fidget-gewijs op je vinger. Have fun.