-20% OP KOELKASTEN
EN DIEPVRIEZERS

Het zomert nu al volop en daarom geven we 20% korting op alle koelkasten en diepvriezers. Wat dacht je van zo’n prachtige Smeg in retrodesign? Of kies je voor een Amerikaans model met dubbele deur en ingebouwde ijsblokjesdispenser? Profiteer mee van deze heerlijk gekoelde korting. *actie niet geldig op toestellen van Liebherr en Miele

-20% OP BLOEMPOTTEN

Net nieuwe plantjes gekocht? Is je favoriete cactus dringend aan verpotting toe? Nog tot het einde van juni krijg je 20% korting op àlle bloempotten. Je vindt ze op onze afdeling doe-het-zelf.

HEB JIJ AL EEN CADEAUTJE VOOR DE LIEFSTE JUF OF TOFSTE MEESTER?

Nog een paar dagen en de grote vakantie begint. Het ideale moment om de juf of meester nog even te bedanken. Bij molecule hebben we een zeer breed gamma van geschenken voor élk budget. Spring eens binnen en maak je keuze. Tot snel!

*Drie stuks kopen, goedkoopste stuk gratis. Deze actie is geldig op onze fashion- en sportafdeling tot en met 30 juni 2017. Actie niet geldig op sportschoenen, fiets- en fitnessaccessoires, basisondergoed (dozen), Calvin Klein (lingerie), Komono (kids), nieuwe herfst- en wintercollectie en niet cumuleerbaar met andere acties.