Gratis zomeroutfit!

Perfect voor elke gelegenheid die gratis zomeroutfit. Ben jij bij de eerste klanten op vrijdag 1, zaterdag 2, zondag 3 of maandag 4 juli en koop je voor € 100 netto fashion (of meer) dan krijg je een gratis zomeroutfit. Voor de dames een topje en shortje van Jacqueline de Yong, voor de mannen een t-shirt en short van Jack&Jones. Je zou voor minder uit de bol gaan, net als onze collega’s Tracey en Guy. Zorg dat je er snel bij bent!


Ontdek hier onze folder

Doe mee en win!

Menu self-service

Steak + friet en groenten

€ 7,50

Broodje van de maand

Ovenverse meergranenbol belegd met mascarpone en kippenwit. Afgewerkt met bieslook, eikenbladsalade en Belgische aardbeien.

€ 3,50

Cocktail van de maand

De overheerlijke aperitief waar heel Italië zot van is. Deze maand geniet je bij molecule van een lekkere Aperol Spritz voor een verfrissende prijs. Salute!

€ 6,50

Dessert van de maand

Er zijn maar weinig ijsjes die tijdens de zomer beter smaken dan een ‘coupe fraises’. Gemaakt met vers geplukte aardbeien van bij ons.

€ 3

Bier van de maand

Duchesse de Bourgogne

Dit zoet-fruitig bier van gemengde gisting kenmerkt zich door een aangenaam, frisse afdronk. Gebrouwen met diep gebrande mouten en overjaarse hop met laag bitterheidsgehalte, rijpt de Duchesse de Bourgogne maandenlang verder in eikehouten foeders. Zin in een lekker biertje met volle, zoete en frisse smaak? Kies voor deze robijnrode juweel van bij ons.

€ 3