Scheren, trimmen of epileren

Show jij graag je perfect gestylede stoppelbaard, snor, sik, ringbaard, bakkebaarden of extra volle baard? Kom dan zeker langs bij molecule! Voor elke gezichtsbeharing en coupe hebben we wel een apparaat in huis. Denk maar aan scheerapparaten met kopsysteem, met bladsysteem, trimmers, bodygrooms en meer.

EN in juni krijg je 15% korting op scheerapparaten en tondeuses! Bij molecule zit je snor :).

 Je voelt je beter in je vel als je je tot in de puntjes verzorgt

Er perfect verzorgd uitzien, voelt zalig aan en het wint nog steeds aan belang in ons dagelijks bestaan. Wie wil er nu niet stralen tijdens een avondje uit, op het werk of zelfs thuis? Er zijn heel wat kleine elektrotoestellen die je hierbij kunnen helpen.

Bij molecule kies je uit een ruim assortiment klein elektro voor lichaamsverzorging: scheerapparaten, tondeuses, (semi-definitieve) epileerapparaten, baardtrimmers, neustrimmers, massagetoestellen en meer.

Voor dit uitgebreide productgamma doen we beroep op gereputeerde merken zoals Braun, Philips, Beurer, Babyliss, Homedics ...

Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment op de afdeling klein electro! Onze afdelingsexperts informeren je met kennis van zaken.

Tips voor een perfecte baard

Een snor, stoppelbaard of lange baard … wat je ook kiest, een baard heeft onderhoud nodig. Zeker tijdens de zomermaanden. Net daarom krijg je van ons nu een korting van 15% op scheerapparaten en tondeuses.  

Een baard is vandaag bij voorkeur vintage mannelijk maar tegelijk ook apart en gesofisticeerd. Wat je zeker nodig hebt is geduld om tot het perfecte resultaat te komen. Al zetten onderstaande tips je zeker op weg.

Kies een baardvoorbeeld

Het is altijd handig om een rolmodel voor ogen te hebben. Misschien kies je wel voor Abraham Lincoln zodat je je presidentiëler gaat voelen ;-). Zo’n baardgoeroe helpt je bovendien ook geduld hebben tijdens het groeiproces.

Geef niet op

Gemiddeld duurt het 4 tot 6 weken voor de gemiddelde man kan spreken van een baard, zijn naam waardig. Doorzettingsvermogen, geduld en toewijding zijn nodig in deze fase. Laat dat scheerapparaat dus nog even liggen.

Focus op onderhoud

Een baard vraagt onderhoud. Je wast deze bij voorkeur elke dag met water en zeep. Op die manier vermijd je irritatie. In een latere fase is een kwalitatieve baardolie zeker aangewezen.

Beginnen met trimmen

Je baard heeft echt veel verzorging nodig. Zeker als je er een beetje stijlvol bij wil lopen. Denk goed na over het model dat je wenst, hou rekening met de halslijn en check zeker je kaaklijn.

Veel succes met je baard en vergeet je trimmer, tondeuse of scheermachine niet te onderhouden. Onze experts vertellen je er alles over. Tot binnenkort met je baard in molecule ;-).

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel. Actie geldig t/m 30.06.201.