Als je écht verkoeling zoekt

Stel je voor... binnenkort komt er een hittegolf aan. Je zit thuis, het is 35°C en je hebt geen airco. Met een beetje geluk is je koelkast groot genoeg en kun je zo de temperatuur met een paar graden laten dalen ;-).

Maak je geen zorgen, molecule helpt je om het hoofd koel te houden. In juni ontvang je 20% korting op alle mobiele ventilatoren én airco’s, als da nie cool is ;).

We staan nu al voor je klaar met een ruim aanbod van mobiele airco’s, ventilatoren en zelfs elektrische koelboxen. Dit in heel wat verschillende vormen en op maat van jouw budget.

Tip: Haal je mobiele airco of ventilator nu al in huis! Je weet nooit wat de weergoden in petto hebben ;-).

Sound of silence

Sommige ventilatoren zijn behoorlijk luidruchtig, wat vervelend kan zijn als je erop begint te letten. Zeker op kantoor of bij jou thuis. Net daarom beschikken we over een uitgebreid assortiment stille ventilatoren. Denk bijvoorbeeld aan de Rowenta Turbo Silence. Een elektrisch bestuurde statiefventilator die je overal mee naartoe neemt en die je nauwelijks hoort. Zo geniet je in alle stilte van een heerlijk fris briesje

Alle vormen en formaten

Heb je verkoeling nodig in een klein kamertje of in een grotere ruimte? Wil je een stijlvol ogende ventilator in de vorm van een pyramide of kies je voor een industrieel model met extra frame? Wat ook je voorkeur is, de kans dat we een ventilator aanbieden die bij jou past is zeer groot. Onze experten Kristl en Jan adviseren je met heel veel plezier en met kennis van zaken.

Een brede waaier van merken

Naast klassiekers als Rowenta en Bestron kun je ook kiezen uit heel wat andere merken. Afhankelijk van de specifieke taak van de ventilator die je zoekt, kun je binnen deze merken ook nog eens kiezen uit verschillende vormen. Laat je gratis adviseren op onze afdeling klein electro. 

Mobiele airco’s en elektrische koelboxen

Je slaapkamer ligt aan de zuidkant en tijdens zomerdagen is het er veel te warm? Geen probleem. Want met een mobiele airco heb je in no time je kamer op de temperatuur die jij wil. Molecule biedt een vijftal modellen van mobiele airco’s aan. Elk met hun typische vorm, eigenschappen en vermogen. Maar vooral ook in verschillende prijscategorieën. Onze experts op de afdeling vertellen je er alles over.

Moet je wat vaker met de auto de baan op of heb je een roadtrip gepland deze zomer? Aarzel dan niet en investeer in een elektrische koelbox. Deze mobiele ijskast zorgt ervoor dat je altijd over een heerlijk fris drankje beschikt of maaltijden lekker lang vers houdt.

Verlichte plafondventilatoren, nieuw bij molecule!

Een uitgebreid assortiment plafondventilatoren met verlichting vind je sinds kort in onze afdeling verlichting. Handig om de ruimte koel én verlicht te houden! Daarbij zijn plafondventilatoren een échte eyecatcher in de kamer. Onze verlichtingsexpert Carol vertelt er je graag alles over. Spring eens binnen op onze afdeling verlichting. Tot binnenkort.  

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel.