Nieuwe collectie interieurdecoratie

Bij molecule hechten we een groot belang aan de huiselijke sfeer. We geven je inspiratie en onze ervaren medewerkers helpen jou graag met het kiezen van nieuwe decoratie die bij jouw stijl past. 

Trends 2021

Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe trends. Voor de collectie van 2021 werden we geïnspireerd door de staycation. Zanzibar life, etnisch leven en butterscotch jungle drukken hun stempel op de collecties van dit jaar. Zachte kleuren zijn hét uitganspunt en worden vergezeld van subtiele accenten. De kleurencombinaties zorgen voor balans en  sereniteit. Samen vormen ze een oase van rust.

Voel je thuis

Hoe zalig zou het zijn? Je werkdag zit erop en je komt thuis in een vakantiegevoel. De deur gaat open en de vertrouwde huiselijke sfeer komt je tegemoet.
Je neemt een wijnglas uit de stijlvolle kast en schenkt jezelf een Merlot in. Daarna schuif je je voeten in comfortabele pantoffels en zak je lekker door in je comfortabele zetel.
Terwijl je geniet van een verrukkelijk glas wijn werp je een blik op de knusse ruimte. Een gevoel van geluk overspoelt je. Het warme kaarslicht accentueert de houten klemtoon in de woonkamer. De geelgouden kleur zorgt voor een vakantiegevoel en brengt kalmte.
Het lijkt een droom, maar niks is minder waar! Creëer zelf je moment van rust en kom langs bij molecule om jouw nestje op te bouwen!

Merken

Bij molecule zorgen we voor kwaliteit en tevredenheid. Daarom werden onze merken zorgvuldig uitgekozen. Riverdale, J-line en Hamilton zorgen voor een perfecte prijs- kwaliteitverhouding. We houden jou en jouw portemonnee tevreden!

‘There is no place like home’

Niet alleen het interieur wordt bij molecule aangeboden. Bij ons kan je terecht voor het totaalplaatje voor de inrichting van je huis. Met een luisterend oor en passie helpen wij je graag met het creëren van jouw eigen nestje.