• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

-15% op verlichting

Wanneer de dagen korter worden, zorgen wij gewoon voor meer sfeer in huis! Want bij molecule krijg je nu 15% op álle verlichtingsarmaturen. Het perfecte moment om je binnen- of buitenverlichting in de schijnwerpers te zetten. Kom dus snel een keertje langs en steek je licht op in onze winkel.

Carol heeft het licht gezien

Het kiezen van de juiste verlichting en lampen kent voor Carol geen geheimen. Als afdelingsverantwoordelijke adviseert hij al meer dan vier jaar onze klanten met kennis van zaken. Carol is gepassioneerd door alles wat met licht en verlichting te maken heeft.

Waar moet je op letten als je verlichting kiest?

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Zoek je basisverlichting, taakverlichting of sfeerverlichting? Bij molecule helpen we je de juiste keuze maken.

  1. Bij functionele verlichting ligt de focus op het verlichten zelf en niet op het creëren van sfeer. De volledige kamer wordt verlicht waardoor de ruimte vergroot.
  2. Sfeerverlichting helpt bij het oproepen van gezelligheid in je interieur. Dit varieert van zachte, subtiele accenten tot indirecte verlichting. Je interieur krijgt zo een heel andere aanblik.

  3. Taakverlichting focust op de werk- of leesplaats en maakt de beleving aangenamer en veiliger. Details worden duidelijk zichtbaar en helpen vermoeide ogen tegen te gaan. Kom het zelf uittesten.

Indirecte verlichting zorgt direct voor sfeer

Met indirecte verlichting bedoelen we licht waarbij de lamp niet zichtbaar is. Indirecte verlichting duikt steeds vaker op in interieurs, vooral als lijnverlichting onder of boven kasten. Wil je meer sfeer creëren in je living, keuken of slaapkamer dan is indirect licht zeker een aanrader.

De functionaliteit als lichtbron is bij indirect licht heel wat minder. Houd er rekening mee dat het vooral een sfeermaker is. De eigenlijke lampen zijn niet duurder of goedkoper dan standaardlampen. Vaak zit de extra investering, die met indirect licht gepaard gaat, in pleister- en schilderwerk.

De vele voordelen van ledverlichting

Wist je dat led staat voor light emitting diode? Een led bevat een speciaal halfgeleidermateriaal dat licht uitstraalt. Daar komt bij dat led’s beter zijn dan andere technologieën: de kosten zijn lager, led’s zijn milieuvriendelijker én zorgen voor aantrekkelijke verlichting.

Ledlampen zijn bovendien kindvriendelijk. Ze geven geen warmte af waardoor ze een stuk veiliger zijn dan standaardlampen. Misschien nog het belangrijkste aan ledverlichting is de duurzaamheid. Ledlampen gaan écht heel lang mee. Wil je meer informatie? Kom eens langs op de molecule-verlichtingsafdeling.

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, tegoedbonnen en andere acties en/of promoties. Alle voorwaarden van deze actie zijn beschikbaar in de winkel en op molecule.be. Actie geldig op lichtarmaturen, niet op lampen.