-20% bureaustoelen & bureaus

Het laatse jaar is thuiswerken enorm gegroeid. Maar een hele dag aan jouw bureau zitten is toch wel zwaar voor jouw lichaam. Niets is irritanter dan oncomfortabel aan je bureau werken. Daarom bieden we je bij molecule een uitgebreid gamma aan betere bureaustoelen. Werk ergonomisch en aangenaam aan jouw bureau of werktafel door molecule.

In april geniet je maar liefst van 20% korting op het volledige gamma behaaglijke bureaustoelen én bureaus ! Da zit goed ;)!

Alles voor jouw achterwerk

Bij molecule krijg je in april bovenop de aangename korting op bureaustoelen ook nog eens 20% korting op alle broeken, rokken en shorts! Dat noemen ze dan met je gat in de boter gevallen ;).

All-in

Bovenop de mooie kortingen op bureaustoelen, krijg je in april ook nog eens perfect afgestelde kortingen op bureaus. Zo kan jij écht comfortabel werken! Maak je klaar om ergonomisch te werken met molecule.

De beste bureaulampen

Bij molecule vind je ook heel wat bureaulampen om jouw bureau te verlichten. Van hypermoderne tot klassieke lampen. Kies jouw favoriet en geniet van het aangenamer werken aan jouw nieuwe bureau met jouw schitterend nieuwe lamp!
We geven je alvast een voorsmaakje van wat we voor jou in huis hebben ;).

Hoe kies je de juiste bureaustoel?

 1. Hou rekening met zitduur

  Werk je thuis of op kantoor? Hoe lang zit je per dag? Kan je rondlopen of niet? Dat zijn allemaal aspecten waarmee je moet rekening houden wanneer je een bureaustoel kiest. Kan je te lang zitten moeilijk vermijden? Dan ga je beter voor een ergonomische bureaustoel.

 2. Lichaamsbouw

  Kleinere mensen


  Verstelbaarheid blijft een enorm belangrijk criterium, maar daarnaast mag de zitting niet te diep zijn en is een bureaustoel met lage gasveer aan te raden. Daarnaast kan een voetensteun een nuttige aanvulling zijn.

  Grote mensen

  Zorg dat de stoel extra ondersteuning biedt door bijvoorbeeld voor dik gevulde zitkussens te kiezen. Bovendien moet het onderstel geschikt zijn voor het gewicht van de werknemer die hem gaat gebruiken. Vaak heeft een bureaustoel voor zware of lange mensen een verzwaarde gasveer om de belastbaarheid te vergroten.

 3. Type werkzaamheden

  Hoe preciezer je werkzaamheden, hoe meer afstelfuncties je nodig hebt om goed te zitten. Kijk ook naar de mogelijkheden om de stoel te verstellen als je verwisselt van taak. Werk je  bijvoorbeeld veel aan een werkbank? Dan is een hoge bureaustoel sterk aangewezen

* Actie niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Alle voorwaarden verkrijgbaar in de winkel.