Wat een straffe stapelkorting*

Overweeg je om nieuwe meubelen aan te schaffen? Een perfect liggende boxspring, een trendy eetkamer of een supergezellige zithoek? Dan zit je bij molecule deze maand écht goed. Per aankoopschijf van € 500 mag je voor € 100 shoppen in de winkel. Denk aan dekentjes en kussens voor in je nieuwe zithoek, aan potten en pannen voor in je keuken, verf en behang, zelfs kleding en sportmateriaal.

Deze actie kun je ook nog eens combineren met onze fantastische verjaardagsprijzenwedstrijd!

De meubelen van molecule, stijlvol én gevarieerd

Gezellig wonen begint bij molecule. Met een volledige afdeling meubelen in verschillende stijlen. Eigentijds landelijk, romantisch klassiek, hedendaags gezellig, strak modern, vrolijk kleurrijk en meer. En natuurlijk kun je deze stijlen ook nog eens combineren.

Welke (in)richting je ook kiest, ons team van specialisten helpt je op weg. Je eetkamer, living, werkruimte of slaapkamer… er is altijd wel een plek in je woning waar je iets nieuws mee kunt doen. Molecule is een echte woonwinkel die je iedere keer opnieuw inspireert.

Eigentijds landelijk wonen

Heel wat gezinnen kiezen vandaag voor een eigentijdse manier van landelijk wonen. Warme houttinten in combinatie met zachte kleuren creëren die typische landelijke sfeer. Bij molecule vind je een grote keuze van meubelen in een landelijke stijl.

Van vitrinekast tot clubzetel

Een landelijk interieur hoeft helemaal niet oubollig te zijn. Integendeel, de laatste jaren zijn er steeds meer gezinnen die kiezen voor traditie in combinatie met duurzaamheid.

Molecule helpt je bij de inrichting van eigentijds landelijk wonen. Ons aanbod van meubelen is zeer uitgebreid en creëert binnen de kortste keren de sfeer die je zo graag in je woning wilt.

Vitrinekasten, dressoirs, spiegels, salons, bijzettafeltjes, tafels, stoelen en nog veel meer … je vindt het allemaal in onze showroom. Kom zeker eens langs en we zorgen er mee voor dat jij binnenkort optimaal geniet van een warm interieur met oog voor detail.

Breng een foto mee van je interieur op je telefoon of tablet. Zo kunnen onze verkopers je nog beter advies verlenen voor een gezellig eigentijds landelijk interieur. Tot binnenkort.

Klassiek wonen met een romantische toets

Kies je voor de kwaliteit van klassiek wonen, kom dan zeker eens langs bij molecule. Onze massief houten meubelen zorgen voor een uitstraling waar je nog jaren lang plezier aan beleeft. De romantiek krijg je er gratis bij.

Ambachtelijk en stijlvol

Een klassiek interieur oogt altijd stijlvol en raakt nooit gedateerd. Het is een ambachtelijke stijl die zijn oorsprong vindt in de Engelse en Franse salons van weleer en vandaag meer dan ooit actueel is. 

Molecule beschikt over een uitgebreid aanbod van klassieke meubelen. Kies je voor de duurzaamheid van eik of voel je meer voor de warme toets van kerselaar? Wat je ook wilt, in onze showroom komen je interieurdromen tot leven.

Van volledig ingerichte salons tot een vrijstaand stoeltje, van een stijlvol bureau tot een prachtige apothekerskast … ons team van specialisten staat voor je klaar met heel wat tips om het interieur van je dromen te realiseren. 

Ook gek van gezellig hedendaags?

Je ziet het steeds vaker als je bij jonge gezinnen komt, een gezellig hedendaags interieur. Soms in een zeer herkenbare stijl maar vaak ook eclectisch of een samensmelten van verschillende stijlen.

Op maat van iedereen

Een gezellig hedendaags interieur wil wel eens onder invloed staan van verschillende stijlen. Maar toch herkennen we ook hier trends. Zo zie je vaak een combinatie van wit met beukenhout, een trend die enkele jaren geleden kwam overgewaaid uit Scandinavië.  

Maar hedendaags wonen is ook meer. Het is een echte levensstijl die komaf maakt met traditionele inrichtingen van woningen. Bij molecule doe je heel wat inspiratie op als het over hedendaags wonen gaat.

Wat ook je budget is, bij molecule hebben we altijd een oplossing. Wist je dat je met enkele kleine ingrepen, grote resultaten kunt bereiken? Breng een foto mee van je interieur op je smartphone of tablet en samen gaan we aan de slag.

Een strak modern interieur voor designliefhebbers

Minimalistisch wonen is niet voor iedereen weggelegd. Leven in een ruimte waar ruimte centraal staat is een echte ‘way of life’. In zo’n ruimte bepalen de weinige aanwezige elementen de sfeer.

Elk detail is belangrijk

Als je wel eens een huis hebt bezocht met een strak interieur valt in de eerste plaats op hoe weinig elementen aanwezig zijn. Net daarom zijn de gekozen meubelen zo belangrijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een groot hoeksalon en hangende wandkasten.

Het lijkt misschien gemakkelijk om zo’n interieur te creëren maar dat is niet altijd het geval. Net omdat er zo weinig elementen aanwezig zijn, is elk detail belangrijk. Naast de keuze van de meubelen is ook de manier waarop deze in het interieur opgaan belangrijk.

Net daarom is een bezoekje aan de showroom van molecule de moeite waard. Ons aanbod van meubelen die perfect passen in een strak design is opvallend groot én gevarieerd.

Molecule is een meubelwinkel die inspireert

Welk meubel je ook zoekt, de kans dat je het bij molecule vindt is groot. Kom daarom zeker eens langs in onze showroom. Onze volledig ingerichte leefruimtes leveren heel wat inspiratie op.

Je zit goed bij het molecule-meubelteam

Inonze showroom zit een team van vijf meubelspecialisten klaar om je alleen maar het allerbeste advies te geven. Stuk voor stuk professionals die elke dag met hun vak bezig zijn. En dat doen ze maar met één doel: het bij jou thuis nog gezelliger maken. We stellen ons team graag aan je voor.

Jerry, Renaat, Nik, Nasser en Carlos staan paraat op onze meubelafdeling. Een topteam dat écht luistert naar je wensen en noden. Zij zorgen voor onze meubelafdeling als hun eigen kindje. Zij delen graag hun kennis met jou en helpen je met het kiezen van je splinternieuwe meubels.

Nood aan inspiratie? Spreek dan zeker een van onze medewerkers aan om je te helpen!

Bij molecule bepaal je zelf hoe je tafel eruitziet

Op zoek naar een nieuwe eettafel die voldoet aan al je eisen? Geen enkel probleem. Bij molecule bepaal je zelf hoe je tafel eruitziet. Kies eerst je model, dan je poten en tenslotte de afmetingen, afwerking én de kleur. Zo ben je altijd 100% zeker dat je de juiste tafel kiest die bij je interieur past.

Bij een nieuwe eettafel passen natuurlijk ook nieuwe stoelen. Daarvan hebben we een zeer uitgebreid gamma op stock. Toffe stoelen die goed zitten en die je onmiddellijk mee naar huis kunt nemen. Wil je toch een meer persoonlijke toets? Dat kan. Bij sommige modellen is het perfect mogelijk om de stof, de kleur van de bekleding en de poten aan te passen.

Stevige kortingen op toonzaalmodellen

Wist je dat molecule vaak mooie kortingen geeft op toonzaalmodellen? Dat doen we omdat we zelf ook graag ons interieur veranderen, maar vooral omdat we je de kans willen geven budgetvriendelijke meubelstukken aan te kopen. Let op de aankondiging in de winkel of vraag ernaar bij onze medewerkers.

Betalen in schijven kan bij molecule

Betaal je liever ja aankoop in schijven? Dat kan perfect. Bij molecule hebben we zeker een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons team vertelt er je alles over.

* Actie geldig van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 31 oktober 2021 bij aankoop en betaling van een voorschot van minstens 30% op de afdelingen meubelen, slaapcomfort, keukens en badkamers. Artikelen uit niet vermelde afdelingen komen niet in aanmerking voor deze actie. Ontvangen cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden als betaalmiddel voor deze of een andere aankoop waarvoor je cadeaubonnen van deze actie ontving. De ontvangen cadeaubonnen zijn geldig op het volledige molecule-gamma behalve op de artikelen uit de afdelingen witgoed, inbouw, klein electro en hifi. Per aankoopschijf van € 500 ontvang je een cadeaucheque van € 100 met een maximum van € 3.000 (bij aankoop van € 15.000 en meer). Actie en cadeaucheques niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties of andere kortingen. Actie niet geldig bij betaling met waardebonnen, cadeaucheques en/of ecocheques. Actie niet geldig op de leverings- en/of plaatsingskosten én bij aankopen uit het verleden. De cadeaucheques zijn onmiddellijk bruikbaar voor een nieuwe aankoop en blijven geldig tot en met 31 december 2021. Maximum 1 cadeaucheque per gezin en per aankoop. Alle voorwaarden van deze actie zijn verkrijgbaar in de winkel.