-20% op alle fietsbroeken

De lente is begonnen. De vogels fluiten, het wordt warmer en de natuur staat in bloei. Ideaal om een fietsritje te maken. Voel je extra comfortabel op je tweewieler met de fietskledij van molecule. In april krijg je maar liefst 20% korting op alle fietsbroeken. Zo zit je extra goed in het zadel!

Klik hier, maak een afspraak en geniet van deze extra sportieve korting!

Formidabele fietsmerken

Bij molecule spurten we altijd naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat is zeker zo op onze afdeling fietskleding. Deze maand krijg je een uitzonderlijke korting op sterke merken als Craft, Vermarc, AGU en Northwave.

Heb je ook interesse in onze fietskortingen?

Voor elk wat wils

Naast heel wat verschillende merken vind je op onze afdeling fietskleding ook verschillende soorten fietsbroeken. Denk aan bibshorts, met of zonder bretellen, met of zonder zeem ...

Onze experts op de afdeling helpen je bij je keuze en schakelen graag een versnelling hoger. Ben je een beginnend coureur of een doorwinterde wielertoerist? Wat extra advies komt altijd van pas. Want geeft toe, een perfect zittende broek is best belangrijk als je vaak fietst.

-20% op sportieve onderstukken

Kom eens langs en check die 20% korting op alle onderstukken van Puma, Adidas, Calvin Klein, Reebok, Only Play en heel wat andere sportmerken.