-20% op alle buitenverf

Kriebelt het bij jou ook om de buitenkant van je huis, je terras of tuinhuis een nieuw kleurtje te geven? Net daarom bieden we je tot en met 12 mei een korting van 20% op alle buitenverf van Levis voor hout en muren. Met focus op de kwaliteitsverf en natuurlijk met de mogelijkheid om in te zetten op onze verfmachine.

Mix & match

Of je nu gaat voor Egyptisch blauw of Brave ground, de kleur van het jaar, bij molecule kun je je favoriete kleur samenstellen. Dankzij onze verfmengmachine hoef je je geen zorgen te maken of we jouw favoriete kleur op voorraad hebben. We zorgen ervoor dat jouw kleur perfect is zoals jij die wilt … met een korting van 20%!

Kwaliteit & advies

Heb je ook materiaal nodig? Borstels, afplaktape, verfbakjes … onze experte Nathalie staat klaar met het allerbeste advies. Ook over de kwaliteit van onze verven. Want die is top. Dat moet ook wel want bij buitenverf ligt dat toch net nog iets delicater. Met die 20% korting ga je 100% voor een budgetvriendelijk en professioneel resultaat.

Tips & tricks

  • Zorg voor een goed ontvet oppervlak, zo dringt de verf beter in. Zo vermijd je vlekken en klontervorming op het geschilderde oppervlak. Cruciaal hierbij is dat je eerst het oppervlak gaat schoonmaakt voor je gaat schuren. Anders schuur je het vuil in het hout.

  • Een kwalitatieve grondlaag is essentieel, of het nu binnen of buiten is. Buitenmeubelen en houten omheiningen krijgen veel te verduren. Regen, wind, vuil ... het is belangrijk om kwaliteitsbuitenverf te gebruiken én die vind je bij molecule … aan -20%.

  • Een grondlaag zorgt er ook voor dat de bovenliggende lagen beter dekken. Zo hoef je minder lagen te leggen, wat ook scheeltin prijs. De grondlaag beschermt het hout ook nog eens extra.

Meer advies of tips nodig? Bezoek onze afdeling decoratie.