Comfortabele en praktische dressings

Wist je dat molecule ook gespecialiseerd is in dressings en ingemaakte kasten? Dat gaat van handige opbergruimtes op zolder tot een echte inloopkast. Zo wordt je leven een pak comfortabeler.

In juni krijg je maar liefst -20% op dressings en kleerkasten! Op maat gemaakt of kant-en-klaar? Wat je ook wil, we hebben het voor jou.

Ons doel is om van jou een écht tevreden klant te maken. Daarom streven we naar een perfecte afwerking en dat altijd binnen de vooropgestelde budgettering. We werken op maat indien gewenst, maar je vindt net zo goed algemene inbouwmogelijkheden in de molecule-meubelafdeling.

Heb je kledinghangers, wasknijpers of andere spullen nodig om je kleding perfect op te bergen? Neem dan zeker ook een kijkje op onze afdeling huishouden :).

Kleine en praktische opbergplaatsen

Je zou versteld staan, mocht je in je huis of appartement alle onbenutte ruimte in kaart brengen. Maak je van enkele van deze ruimtes opbergplaatsen, dan spaar je heel wat plaats uit.

Compact en gebruiksvriendelijk ingericht

Beschik jij ook over onbenutte ruimtes die kunnen dienen als opbergplaats? Hou dan vooral rekening met je eigen comfort. Daarmee bedoelen we dat je snel spulletjes in en uit die nieuw ingerichte opbergruimtes kunt halen.

Neem daarom zeker enkele foto’s mee van de ruimtes die je wil herinrichten als je een bezoekje brengt aan molecule. Onze experts kunnen je zo nog beter informeren over de juiste aanpak van de inrichting.

Ruime en overzichtelijke dressings

Heb je veel ruimte over of heb je een leegstaande kamer waar je een nieuwe bestemming aan wil geven? Ideaal voor een ruime en overzichtelijke dressing.

Een inloopkast in landelijke stijl is altijd klassevol

Ook in dressings en inloopkasten onderscheiden we stijlen. Een inloopkast of dressing in landelijke stijl is tijdloos en altijd stijlvol.

Perfect aansluitend op je interieur

Is jouw woning stijlvol klassiek ingericht, dan ligt het voor de hand dat je inloopkast of dressing perfect past bij je interieur. Om dit te kunnen realiseren beschikken we bij molecule over een zeer breed assortiment afwerkingsmogelijkheden.

Die afwerking start van bij het soort kasten en schuiven dat je verkiest tot en met de houtsoort en kleur(en). Breng daarom zeker enkele foto’s mee van voorbeelden die je mooi vindt, zo kiezen we samen de beste combinatie.

Een strakke dressing voor een minimalistisch interieur

In nieuwbouwhuizen of eigentijds ingerichte appartementen duiken steeds vaker minimalistische ingerichte dressings op. Molecule beschikt ook in dit segment over een uitgebreid assortiment.

Creëer je eigen strakke ruimte

Een inloopkast of dressing hoeft niet altijd een ‘kast in een kast’ te zijn. Je kunt net zo goed opteren voor een open ruimte met handige hangers en multifunctionele ladeblokken.

Koppel hieraan geïntegreerde verlichting en je creëert een ruimte die zo doet denken aan je favoriete boetiek. Kies je voor veel modulaire elementen dan kun je ook wat vaker van inrichting wisselen.

Op maat gemaakt? Da’s perfect mogelijk

Heb je een beschikbare ruimte en een concreet idee hoe je deze als inloopkast wilt inrichten? Kom dan zeker langs bij molecule. Onze meubelspecialisten maken jouw inloopkast volledig op maat.

Een uitvoering zoals jij die wilt

Bij dressings of inloopkasten wordt vaak vertrokken van enkele standaardmeubelen die verder worden uitgebouwd. Maar dit is niet altijd noodzakelijk. Het kan ook perfect op maat.

Wil je bijvoorbeeld alleen maar legplanken en een enkel element in de hoogte met spiegel? No problem! Afhankelijk van jouw wensen en budget werken we een inloopkast of dressing uit die tegemoetkomt aan je verwachtingen.

Doe beroep op ons gratis interieuradvies

Natuurlijk heb je al een idee van waar je met je interieur naartoe wilt. Maar om alles te realiseren, kun je vaak best wat extra advies gebruiken. En dat is volledig gratis bij molecule!

Wij gaan samen met jou aan tafel zitten om alles te bespreken. Breng daarom zeker een plannetje mee van je huis dan kunnen wij aan de slag om een gedetailleerde offerte te maken én daar krijg je er van ons ook nog eens een 3D-simulatie bij. Zo weet je vooraf perfect hoe je interieur eruit gaat zien met die mooi afgewerkte inbouwkasten of met die superhandige dressing. En natuurlijk werken we met een checklist. Zo zijn we zeker dat we geen enkel detail over het hoofd zien.

Betalen in schijven kan bij molecule

Betaal je liever je aankoop in schijven? Dat kan perfect. Bij molecule hebben we zeker een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Onze experts vertellen je er alles over.

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende merken in de winkel. Actie geldig t/m 30.06.2021.