• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

-20% op alles van Flow Fitness*

Nu al aan die eindejaarskilo’s werken? Topidee! Trek snel een sprintje naar onze sportafdeling en profiteer van 20% korting op alle fitnesstoestellen van Flow Fitness!

Welkom in onze sportafdeling

Onze nieuwe sportafdeling inspireert van zodra je er binnenwandelt. Je vindt er casual- en sportswear van Adidas, Puma, Nike, O’Neill en heel wat andere topmerken. Naast de afdeling kleding ligt de focus ook op fietsen. Denk aan elektrische fietsen voor haar en hem, gewone fietsen voor groot en klein met daarnaast ook fietsattributen. En er is veel meer!

Steps, hometrainers, loopbanden, roeiers, crosstrainers, hiking equipment, pingpongpaletten, duikbrillen, buffs, sneakers, voetbalschoenen en -shirts, dartsblokken, basketballen, springtouwen, … Als het met sport te maken heeft, is de kans heel groot dat je het vindt bij molecule.

Altijd in vorm

Van zodra je onze sportafdeling binnenwandelt vallen ze op. De tientallen fitnesstoestellen in alle vormen en maten en dus ook in alle prijscategorieën. Elke spiergroep komt aan bod. In ons aanbod vind je naast toestellen ook fitnessattributen. Denk aan crosstrainers, hometrainers, bodymachines, roeiers, loopbanden, halterbanken en home gyms.

Mag het allemaal wat eenvoudiger, dan vind je bij molecule ook halters, springtouwen, yogamatjes en heel wat andere accessoires die je nodig hebt om jouw favoriete bewegingen te doen. Met aangepaste outfit ook, want bij ons vind je naast sportief ogende mode ook heel wat coole merken en verschillende collecties sportkledij. Spring zeker eens binnen, de sportafdeling van molecule loont écht de moeite.

Wat een team!

 De kapitein van ons team sportfashion is Stephanie. Aan haar zijde staan collega’s Patrick, Ludo en Steffen, onze fiets- en fitnessexperts. Samen geven ze het beste van zichzelf in een afdeling die nog maar heel recent werd hertekend. Met aandacht voor heel veel sporten zoals voetbal, basketbal, tennis, golf, zwemmen, hiking, ballet, fitness, jogging, wielrennen en veel meer. Welke sport jij ook beoefent, Stephanie en haar team begeleiden je als een échte coach.

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, tegoedbonnen en andere acties en/of promoties. Alle voorwaarden van deze actie zijn beschikbaar in de winkel en op molecule.be.