20% op keukenrobots

Een kwalitatieve keukenrobot is eigenlijk een onmisbare hulp voor iedereen die van koken houdt. Nog tot en met 12 mei krijg je bij molecule een korting van 20% op alle keukenrobots. Koken wordt zo niet alleen eenvoudiger maar ook nog eens goedkoper ;-).

Mengen, kneden, draaien ...

Groenten snijden, raspen en fijnhakken, kaas raspen, vlees vermalen tot gehakt, noten of specerijen fijnmalen, slagroom of eiwit kloppen, deeg of milkshakes maken, sauzen pureren, soep maken … zo’n keukenrobot is megamakkelijk.

We hebben ook heel wat verschillende merken in huis die keukenrobots aanbieden. Afhankelijk van je beschikbare budget kies je tussen Domo, Smeg, KitchenAid of nog andere merken. Onze experten Kristl en Jan helpen je graag bij je keuze.

Kies de juiste snelheid

Om het perfecte resultaat te behalen met je keukenrobot is het belangrijk om de juiste snelheid te kiezen voor je bereiding. Zo vraagt elke handeling eigenlijk om een andere snelheid. We geven je graag wat snelheidstips om je kookkunsten bij te kruiden.

 1. De klopper
  Om vetstoffen optimaal te verwerken, start je best aan een lage snelheid en verhoog je die geleidelijk aan.

 2. De deeghaak
  Gebruik een gemiddelde tot hoge snelheid om deeg te verwerken. Zo krijg je meer lucht in het deeg en zorg je voor een luchtige bereiding.

 3. De rasp- of snijschijf
  Wanneer je groenten of fruit snijdt, gebruik je bij voorkeur een lage snelheid.
  Wil je groenten raspen? Gebruik dan een hoge snelheid.

 4. Een multifunctioneel mes
  Werk je met een multifunctioneel mes? Dan gebruik je best een gemiddelde tot hoge snelheid. Indien je toestel een pulse-toets heeft, gebruik je deze toets om het mengsel beter te beheren.

Wanneer je een keukenrobot kiest, hou je dus best rekening met de functies die je erbij wilt hebben. Vraag zeker raad aan onze afdelingexperts. Zij helpen je graag verder.

Klein electro kent geen geheimen voor Kristl en Jan

Kristl en Jan hebben samen meer dan dertig jaar ervaring in klein electro. Van zodra er een nieuw toestel op de markt komt, zijn ze er als de kippen bij om het aan een grondige analyse te onderwerpen. Zo ben jij als molecule-klant zeker dat je echt de juiste informatie krijgt als je een aankoop overweegt.