Relaxzetels -20%!*

Relaxzetels staan voor ultiem comfort. Ideaal na een zware dagtaak of grote inspanning. Op maat van jouw lichaam, met of zonder motor, in verschillende vormen, maten en kleuren … én -20% deze maand bij molecule.

Lederen salons -20%!*

Kies jij voor tijdloos klassiek of gedurfd modern? De uitgebreide collectie lederen zetels van molecule is er voor iedereen. Deze maand met een korting van 20% op alle modellen. Dan weet je dat je goed zit ;-).

Bureaustoelen -20%!*

Met die vervelende lockdown leerden we dat comfortabel zitten terwijl je bureauwerk levert, echt wel belangrijk is. Een goed zittende bureaustoel komt dan ook altijd van pas. Doe deze maand je voordeel met die 20% korting.

Afgeprijsde lederen salons in de kijker

Afgeprijsde relaxzetels in de kijker

Afgeprijsde bureaustoelen in de kijker

Natuurlijk hebben we heel wat meer modellen in onze toonzaal staan. Kom zeker eens langs en laat je overtuigen door de vele modellen en uitvoeringen in verschillende kleuren en opstellingen. Ga je voor een relaxzetel? Manueel of elektrisch? Of zelfs eentje op batterijen (best handig als je relax niet in de buurt van een stopcontact staat). Besteed ook aandacht aan verstelbare hoofdsteunen, rug- en armleuningen.

Jerry
afdelingshoofd meubelen met
meer dan 25 jaar ervaring.

"Of je nu alleen woont of in een groot gezin, fan bent van klassieke of moderne interieurs … bij molecule zit je goed voor wooninspiratie op jouw maat. En dat dankzij de begeleiding van ervaren interieurspecialisten die ervoor zorgen dat onze showroom altijd up-to-date is."

5 toptips! Waar moet je op letten als je een nieuwe zetel kiest?

TIP 1: Stijl is belangrijk, maar zitcomfort is nog veel belangrijker. Stel jezelf de vraag hoe je in je nieuwe zetel gaat zitten en misschien wel of je er af en toe een dutje in doet.

TIP 2: Zorg dat je niet wegzakt in je nieuwe zetel. Hou daarom rekening met de zitdiepte en juiste ondersteuning van je rug en nek.

TIP 3: Elke persoon is anders, voor een optimale ergonomie is het belangrijk dat je een zetel op jouw maat kiest. Zorg bijvoorbeeld dat je benen de grond raken als je recht in je zetel zit.

TIP 4: Kies je voor leder (logisch met die -20% nu) of ga je toch voor stof? Natuurlijk heb je een voorkeur. Kom jezelf overtuigen van je keuze in onze toonzaal. 

TIP 5: Wordt het een hoeksalon of een klassieke 3+2-opstelling? Denk vooraf goed na of de zetel die je wilt niet te veel of te weinig plaats inneemt. Maak een plannetje met afmetingen. 

Extra tip! Basiskleuren matchen veel gemakkelijker met je interieur dan felle kleuren. Wil je helemaal zeker zijn? Neem dan een kleurenpallet van je ruimte mee naar de winkel of maak enkele foto’s.

Ook gek van gezellig hedendaags wonen?

Je ziet het steeds vaker als je bij jonge gezinnen komt, een gezellig hedendaags interieur. Soms in een zeer herkenbare stijl maar vaak ook eclectisch of een samensmelten van verschillende stijlen.

Op maat van iedereen

Een gezellig hedendaags interieur wil wel eens onder invloed staan van verschillende stijlen. Maar toch herkennen we ook hier trends. Zo zie je vaak een combinatie van wit met beukenhout, een trend die enkele jaren geleden kwam overgewaaid uit Scandinavië.  

Maar hedendaags wonen is ook meer. Het is een echte levensstijl die komaf maakt met traditionele inrichtingen van woningen. Bij molecule doe je heel wat inspiratie op als het over hedendaags wonen gaat.

Ben je op zoek naar de nieuwste trends, dan loont een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite. Breng zeker ook je kids mee want die willen graag mee beslissen over jullie nieuwe interieur en de toffe sfeer die je ermee creëert.

Wat ook je budget is, bij molecule hebben we altijd een oplossing. Wist je dat je met enkele kleine ingrepen, grote resultaten kunt bereiken? Breng een foto mee van je interieur op je smartphone of tablet en samen gaan we aan de slag. Tot binnenkort.

Wil jij mee het verschil maken op onze meubelafdeling? Solliciteer vandaag nog.

Betalen op afbetaling is mogelijk onder voorwaarden. Vraag meer informatie aan je verkoper.

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, spaarkaart, andere acties en/of promoties. Lijst deelnemende merken in de winkel.