• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Princess PR249450 Multi Capsule Koffiezet

250000731
€ 108,95
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Op zoek naar een koffiemachine die past bij al je favoriete koffiesoorten? Deze Princess Multi Capsule Koffiemachine 4-in-1 zet de lekkerste koffie en is geschikt voor verschillende capsules, zoals Nespresso® en Dolce Gusto®. Mis nooit meer uw persoonlijke favorieten of promoties! De machine bevat niet alleen een Italiaanse hogedrukpomp van 19 bar, maar daarbovenop ook een afneembare watertank met een inhoud van 800 ml.

Stijlvol 4-in-1 koffiezetapparaat
Uniek in zijn soort, de Princess 249450 Multi Capsule Koffiemachine is geschikt voor verschillende koffiemerken. U kunt ervoor kiezen om Nespresso®- en Dolce Gusto®-capsules, ESE-pads of gemalen koffie te gebruiken, welke smaak u maar wilt of welk merk dan ook! Bovendien heeft het koffiezetapparaat een stijlvolle roestvrijstalen behuizing, waardoor het een echte aanwinst is voor elke moderne keuken.

Italiaanse pomp van 19 bar en hoog vermogen van 1450 W
Om de perfecte espresso te zetten, is de druk op de capsule of pads van het grootste belang. Waar de meeste koffiemachines zijn ontworpen met een pomp van 15 bar, is de Princess 249450 uitgerust met een Italiaanse pomp van 19 bar om ervoor te zorgen dat elk beetje smaak en aroma door het water in je koffiekopje wordt geduwd! In combinatie met het hoge vermogen van 1450 W voel je je echt een barista in je eigen huis.

Eenvoudige bediening en reiniging
De capsule- en padhouders plaats je eenvoudig in de Princess koffiemachine. Stel nu uw eigen precieze standaard kopjesgrootte in door de twee knoppen ingedrukt te houden en los te laten wanneer de gewenste hoeveelheid koffie is bereikt. Dankzij de one-touch-bediening kun je door op een van de twee knoppen te drukken kiezen of je een lungo of espresso wilt. Het transparante waterreservoir van 0,8 L en verschillende adapters zijn afneembaar, wat een eenvoudige reiniging garandeert. Deze Multi Capsule Koffiemachine heeft het echt allemaal!

Wat zit er in de doos?
Adapter voor Nespresso, Adapter voor Dolce Gusto, Adapter voor zowel ESE-pads als gemalen koffie, filter voor ESE-pads, filter voor gemalen koffie, waterreservoir, lekbak, lepel, tamper en handleiding

Meer informatie
MerkPrincess
EAN code8713016109262
Referentie (Model)PR249450

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier