• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Philips S9986/55 Elektrisch Scheerapparaat

263000475
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Het slimste scheerapparaat met AI biedt geweldig comfort voor uw huid. Om uw huid te beschermen krijgt u een melding wanneer u te hard drukt — en toch krijgt u een glad resultaat, zelfs bij een baard van 5 dagen. Het apparaat voelt de unieke vorm van uw gezicht en stemt zich daarop


Helpt u met optimale druk te scheren

Het gebruik van de juiste druk is essentieel voor een gladde huid en huidbescherming. De geavanceerde sensoren in het scheerapparaat meten de druk die u uitoefent en het innovatieve lichtsignaal geeft aan wanneer u te hard of te zacht drukt. Voor een persoonlijke scheerbeurt die precies bij u past.


Geavanceerde precisie voor een gladder scheerresultaat*

De NanoTech Dual Precision-mesjes leveren met tot wel 150.000 scheerbewegingen per minuut een glad scheerresultaat. De 72 hoogwaardige zelfslijpende mesjes zijn gemaakt in Europa.


Leidt u naar een verbeterde techniek met minder bewegingen

De technologie met bewegingssensoren houdt bij hoe u zich scheert en helpt u om efficiënter te scheren met behulp van onze GroomTribe-app. Na slechts drie scheerbeurten behaalde het merendeel van de mannen betere scheerresultaten met minder scheerbewegingen**.


Soepel scheren voor een betere huidbescherming

Tussen de scheerhoofden en uw huid zit een beschermende coating. Deze bestaat uit tot wel 2.000 microbollen per vierkante millimeter en vermindert de wrijving op de huid met 25%*** om irritatie te minimaliseren.


Past zich aan uw baard aan voor moeiteloos scheren

De intelligente gezichtshaarsensor meet de haardichtheid 500 keer per seconde. De technologie past het scheervermogen automatisch aan voor moeiteloos en zacht scheren.


Flexibele scheerkoppen volgen uw gezichtscontouren

Volledig flexibele scheerkoppen draaien 360° om uw gezichtscontouren te volgen. Ervaar optimaal huidcontact voor een grondige en comfortabele scheerbeurt.


Verbeterde scheerervaring met app

Perfectioneer uw scheerbeurt door uw scheerapparaat te koppelen met de Philips GroomTribe-app. Deze app houdt scheerbeurt na scheerbeurt de voortgang van uw huid bij. Personaliseer uw scheerbeurt en leer uw techniek kennen voor een gladde en huidvriendelijke scheerbeurt.


Grondige reiniging in slechts 1 minuut voor hygiënisch scheren

Met de krachtige schoonmaakpod reinigt u uw scheerapparaat grondig in slechts 1 minuut, zodat het langer optimaal blijft presteren. De pod is 10x effectiever dan reiniging met water****. Het is de kleinste schoonmaakpod ter wereld, zodat u het apparaat eenvoudig kunt opbergen en overal kunt gebruiken.


Scheer nat, droog en zelfs onder de douche

Kies een scheerroutine die bij u past. Met Wet & Dry kunt u kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. U kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche.


Precisietrimmer geïntegreerd in het handvat

Maak uw look compleet met de uitklapbare precisietrimmer van het scheerapparaat. Deze is geïntegreerd in de behuizing van het scheerapparaat en dit de perfecte manier om uw snor en bakkebaarden te onderhouden.


Tot wel 60 minuten draadloos scheren na volledig opladen

Tot wel 60 minuten draadloos gebruik na één keer volledig opladen van de batterij.


Oplaadstandaard

Moeiteloos opladen met de handige standaard.


Meer informatie
MerkPhilips
EAN code8710103964865
Referentie (Model)880998655010

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier