2 halen is het 2de stuk de helft betalen

In juni trakteert molecule op je zomerse outfits. Bij aankoop van 2 stuks kleding, krijg je het 2de stuk aan de helft van de prijs!* Hoe tof is da?!

Fashion, sport, badmode én werkkledij

Het mooie weer staat nu echt voor de deur. Geniet op de afdelingen fashion, fashion kids, sport, badmode én werkkleding van deze zonnige actie!

Een nieuwe jurk, een short voor je kleine spruit of een volledige zomeroutfit? Aan jou de keuze. Ook op het 4de, 6de, 8ste en 10de stuk dat je koopt krijg je korting! Ideaal om nu al je zomerspulletjes in te slaan.

Fashion voor iedereen

Fashion. Fashion. Fashion. Niets dan mode op onze eerste verdieping die in 2012 officieel werd geopend.

We bieden een brede waaier van modemerken aan voor kids, vrouwen en mannen. Ook voor lingerie en badmode kun je op de fashion-afdeling terecht. Alles is op een structurele en aantrekkelijke manier gepresenteerd.
Een team van enthousiaste modeprofessionals helpt elke bezoeker met haar of zijn keuze.

Ben je op zoek naar een jeans of een casual outfit? Heb je een feestelijk kleedje of een kostuum nodig? Kom dan zeker eens langs bij molecule. Want die korting van 50% op het 2de stuk fashion loont zeker de moeite.

Bruingebrande badmode

Nog op de eerste verdieping vind je onze afdeling badmode. Met een uitgebreid gamma voor mannen én vrouwen. Je kiest uit heel wat topmerken: Esprit, Passionata, Sapph, Tommy Hilfiger, Kiwi, Banana Moon, Sunflair, Skiny, Brunotti, Billabong, O’Neill, Quicksilver en meer zorgen ervoor dat je écht beachproof bent. Je voelt je als een vis in het water met die korting van 50% op het 2de stuk badmode.

Pssst! Wist je dat je ook -20% krijgt op ALLE strandlakens?! Check zeker onze afdeling geschenken voor ons aanbod strandlakens!

Sport- en vrijetijdskleding

Nood aan een nieuwe outfit om stijlvol te sporten? Op zoek naar extra comfortabele home- of streetwear? Spring dan zeker eens binnen op onze sportafdeling. Met merken als Adidas, Puma, O’Neill, Reebok, Ellesse en véél meer liggen op je te wachten. Met het 2de stuk aan de helft van de prijs! Zo’n actie, da’s pas écht sportief ;-).

Perfect zittende werkkleding

Onze werkkleding vind je in de afdeling doe-het-zelf. Ook daar krijg je het 2de stuk aan halve prijs. Zo kan je écht voordelig aan het werk. Werkbroeken, shorts, t-shirts, werksokken … alles wat je nodig hebt om je job comfortabel uit te oefenen, ligt voor je klaar.

* Lijst met deelnemende merken in de winkel. Actie niet geldig op de nieuwe herfst- en wintercollectie, schoenen, accessoires en basisondergoed (verkocht in doosjes). Deze actie kan niet gecombineerd worden met de klantenkaart, ecocheques, consumptiecheques, andere acties en/of promoties. De korting geldt bij aankoop van 2 stuks, 4 stuks, 6 stuks of een ander even aantal. Er wordt een korting toegekend van 50% op het goedkoopste product, bij aankoop van 2 stuks. Bij aankoop van 4, 6, 8, 10 stuks of meer wordt de korting enkel gegeven op de helft van het totale aantal stukken, laagst in prijs. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021. Let op! Sportkleding (aparte kassa), werkkleding (aparte kassa) en fashion + fashion kids (aparte kassa) kunnen onderling niet gecombineerd worden om de korting te verkrijgen.