De badkamers van molecule. Verfrissend veelzijdig

De badkamer speelt een belangrijke rol in ons leven. We starten er onze dag met een vast ochtendritueel, maar we komen er ’s avonds ook tot rust voor het slapen gaan. Omdat we het altijd maar drukker hebben, zoeken we de rust op van een heerlijk warm bad.

We besteden steeds meer aandacht aan lichaamsverzorging en dus is de inrichting van onze badkamer belangrijk. Bij molecule hebben we alles in huis wat een moderne badkamer nodig heeft. Van strakke inloopdouches over klassieke vrijstaande baden tot badkamermeubelen in modern design. Bij molecule vind je de badkamer die je zoekt op maat van je budget.

Tijdens de maand juni krijg je 20% korting op alle kranen van Van Marcke. Kom langs en vraag ernaar op onze afdeling doe-het-zelf, keukens of badkamers.

Vrije keuze

Bij molecule kan je terecht voor volledige inrichting van je badkamer, maar ook voor aparte meubelen. Denk maar aan een douchekop of een volledig nieuwe douche, een spiegel of een kast …

We bieden écht full service. De installatie van de badkamer doen wij graag voor jou. Ben je een handige Harry en klus je graag? Dan kan je ervoor kiezen om de badkamer zelf te plaatsen. Indien je een vaste loodgieter hebt is dit ook zeker geen probleem!

Molecule zit boordevol badkamerideeën

De nieuwste trends in badkamers vind je bij molecule. In onze showroom zie je zowel volledig opgebouwde badkamerconcepten als aparte elementen. Kom eens langs, bij ons vind je zeker wat je zoekt.

/ badkamerinrichting
/ badkamermeubelen
/ douches
/ baden
/ lavabo’s
/ kranen
/ toiletten
/ badkamerdecoratie
/ accessoires
/ audio-installaties
/ dressings

Betalen in schijven kan bij molecule

Heb je al een lening lopen voor de renovatie van je woning dan komen we je hierin 100% tegemoet. Bij molecule hebben we zeker een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons badkamerteam vertelt er je alles over.

Staat een nieuwe badkamer volledig los van mogelijke andere renovatiewerken dan kun je ook bij ons terecht voor een betaling in schijven.