AEG A4WMSTPN1 Ultrasonic Vlekkenpen

ACCESWITGO06546310
€ 89,00
Momenteel uitverkocht

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De vlekkenpen met ultrasone golven is hard voor vlekken - van inkt tot koffie - maar zacht voor uw kledij. Behandel de vlek voor u uw kleding in de wasmachine steekt. Laat het water en het wasmiddel samen met de ultrasone-golftechnologie van de pen hun werk doen. Was de kleding daarna voor indrukwekkende resultaten. De vlekkenpen is veilig om te gebruiken op verschillende stoffen.

ULTRASONE TECHNOLOGIE. VOOR SCHONERE RESULTATEN
Vlekken die voorbehandeld werden met de ultrasone vlekkenpen, geven een schoner resultaat na het wassen. Van inktvlek tot gemorste dranken, behandel elke vlek eenvoudig voor met de vlekkenpen om effectieve resultaten te boeken.

VOORBEHANDELEN VOOR EFFECTIEF WASSEN
Behandel vlekken met de vlekkenpen met ultrasone golven voor betere wasresultaten. Van inkt tot koffie. Lippenstift tot make-up. Alles dankzij het beste van de ultrasone technologie. U kunt vertrouwen op schonere kleding aan het eind van iedere cyclus.

HARD VOOR VLEKKEN. ZACHT VOOR STOFFEN
De vlekkenpen met ultrasone golven zorgt beter voor kleding dan deze te voorwassen met de hand. Verminderde wrijving houdt schade tot een minimum beperkt. De kleding komt schoner uit de was. Pakt vlekken hard aan. Zacht voor stoffen.

Meer informatie
MerkAEG
EAN code7332543658596
Referentie (Model)A4WMSTPN1

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier