• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

20% korting op je volledige badkamer

Ook tijdens de zomersolden geniet je bij molecule van buitengewone topdeals op onze badkamerafdeling. Koop je deze maand een nieuwe badkamer, dan krijg je 20% korting! Heb je badkamerplannen? Dan is dit het ideale moment om eens langs te gaan bij onze badkamerexperts.

Waarom kiezen voor een molecule-badkamer?

De badkamer speelt een belangrijke rol in ons leven. We starten er onze dag met een vast ochtendritueel. Op andere momenten komen we er tot rust met een heerlijk warm bad of een deugddoende douche.

We besteden steeds meer aandacht aan lichaamsverzorging en dus is de inrichting van onze badkamer belangrijk. Bij molecule hebben we alles in huis wat een moderne badkamer nodig heeft. Van strakke inloopdouches over klassieke vrijstaande baden tot badkamermeubelen in modern design. Bij ons vind je de badkamer die je zoekt op maat van je budget.

Maar waarom zou je nu je badkamer bij molecule kopen?

In de eerste plaats voor ons totaalaanbod, maar natuurlijk ook voor die toppromotie van 20% korting op je volledige badkamer. We geven je graag nog enkele redenen mee waarom je zeker eens bij ons moet langskomen als je met badkamerplannen zit.

Tips voor een nieuwe badkamer

Er is heel wat werk aan het inrichten van een badkamer. Je moet rekening houden met waterdichtheid, materialen, verlichting, beschikbare ruimte, sanitaire voorzieningen, afvoer en nog veel meer.

Kom zeker eens langs bij molecule als je van plan bent je badkamer in een nieuw kleedje te steken. Onze badkamerspecialisten helpen je met veel plezier. Dat doen we ook nu al met enkele praktische tips.

Het juiste meubel

Het meubel is een belangrijk element in je badkamer. Kies je voor natuurlijke kleuren van je kastjes? Is het meubel eenvoudig te onderhouden? Heb je wel voldoende plaats in het badkamermeubel dat je wenst? Kan je muur een hangend badkamermeubel houden of ben je beter af met een staand meubel? Vragen waar je best vooraf al even over nadenkt.

Het plannetje klopt

Maak voor je naar molecule komt al eens grondplan van je badkamer. Hou daarbij vooral rekening met de bestaande leidingen van je toilet, douche en bad. Samen kijken we dan verder hoe we ook nog de vloer, de wanden en het plafond, de verlichting, de verwarming en de ventilatie aanpakken.

De leidingen controleren

Bij de renovatie van je badkamer is het belangrijk dat je ook alle leidingen even controleert. Zorg er zeker voor dat alle kalkaanslag verwijderd wordt, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een zalig gevoel

Heb je al nagedacht over het gevoel dat je wil krijgen als je je badkamer binnenstapt? Heb je een voorkeur voor licht en fris of eerder voor gezellig en warm? De keuze van de materialen die je gaat gebruiken is daarbij zeker belangrijk, maar ook de verlichting. In de molecule-badkamerafdeling vind je heel wat inspiratie.

Ons molecule-badkamerteam staat klaar om samen met jou je badkamerplannen te realiseren. Voor elke oppervlakte én voor elk budget.

Bij molecule krijg je geen koude douche als het over de aankoop van een badkamer gaat. Wij verzorgen jou tot in de puntjes.