-20% op alle badkamermeubelen!*

De badkamer speelt een belangrijke rol in ons leven. We starten er onze dag met een vast ochtendritueel en we komen er ’s avond ook tot rust voor we gaan slapen. Bij molecule vind je de badkamer op maat van je budget. Nu met een uitzonderlijke korting van 20% op alle badkamermeubelen.

Wauw … wat een keuze!

* prijzen excl. kranen en accessoires

Molecule zit boordevol badkamerideeën

De nieuwste trends in badkamers vind je bij Molecule. In onze showroom zie je zowel volledig opgebouwde badkamerconcepten als aparte elementen. Kom eens langs, bij ons vind je zeker wat je zoekt.

Ann, onze badkamerspecialiste

Een gespecialiseerde badkamerafdeling vraagt ook om gespecialiseerde medewerkers. Voor sfeer en gezelligheid in je badkamer moet je bij Ann zijn. Ze heeft als geen ander oog voor detail en ontvangt je altijd met een glimlach. Voor een warme badkamer met een vrouwelijke toets kun je altijd bij haar terecht. Als afdelingsverantwoordelijke neemt ze uitgebreid de tijd voor jouw project. Haar collega Jan beschikt ook over de nodige knowhow om je bij te staan in je toekomstige sanitaire avontuur.

Bubbelbad … bubbel bubbel bubbelbad

Er zijn maar weinig momenten die chillen in een bubbelbad overtreffen, vinden wij hier. Wist je trouwens dat een bubbelbad echt niet meer zo overdreven duur is? Zeker niet als je bedenkt hoeveel zalige momenten je nog te wachten staan. Kom er eens over praten bij molecule. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Kiezen voor een kindvriendelijke badkamer

Heb je nog kleine kinderen in huis, dan besef je elke dag opnieuw hoe belangrijk de juiste inrichting van je badkamer is. Om nog maar te zwijgen van de rommel die je elke keer weer moet opruimen. Bij molecule beschikken we over heel wat praktische oplossingen waardoor je jezelf heel wat tijd (en frustratie) bespaart. Spring eens binnen en we vertellen je er alles over.

Muziek in de badkamer? Het kan.

Voor echte muziekliefhebbers heeft Molecule speciaal voor de badkamer ontworpen audio-installaties in stock. Een echt hebbeding zeker ook als je optimaal wilt ontspannen tijdens het nemen van een heerlijk warm bad.

Betalen in schijven kan bij Molecule

Heb je al een lening lopen voor de renovatie van je woning dan komen we je hierin 100% tegemoet. Bij molecule hebben we zeker een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons badkamerteam vertelt er je alles over. 

Staat een nieuwe badkamer volledig los van mogelijke andere renovatiewerken dan kun je ook bij ons terecht voor een betaling in schijven.

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, spaarkaart, andere acties en/of promoties. Lijst deelnemende merken in de winkel.