• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Barbecook BC-ELE-4000 Alexia 5011 Elektrische BBQ

45000000
Barbecook BC-ELE-4000 Alexia 5011 Elektrische BBQ is te bestellen in veelvoud van 1
€ 199,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

  • Bovenstuk als tafelmodel te gebruiken.
  • Antikleeflaag op het grill oppervlak (zonder PFOA).
  • Bakplaat in gegoten aluminium met geïntegreerde weerstand.
  • 5 instelbare hitte niveaus.
  • Handig extra plateau onderaan de barbecue.

Ben je op zoek naar een groen alternatief voor houtskool of gas? Of woon je in de stad met een klein terras? Barbecook heeft de oplossing: de elektrische BBQ Alexia, uiterst gebruiksvriendelijk en enorm veelzijdig. Deze elektrische BBQ staat op een onderstel maar kan ook als tafelbarbecue gebruikt worden. Het heeft een bakplaat uit gegoten aluminum die wordt verwarmd door een elektrisch verwarmingselement. Je kan er tot 4 personen mee bedienen.

Voordelen van de elektrische BBQ Alexia
Wie kiest voor een elektrische BBQ kiest voor gemak: geen gedoe met gasflessen, houtskool of briketten. Stopcontact in de stekker en klaar! Met Alexia voel je jou dus ongetwijfeld 100% relaxed! Deze elektrische BBQ is verkrijgbaar in twee varianten, eentje met zijtafels – Alexia 5111 – en eentje zonder zijtafels – Alexia 5011. De variant met zijtafels heeft daarenboven 3 haakjes om accessoires, zoals handschoenen, een kwast of spatel, aan op te hangen. Ook heeft deze laatste twee wielen waardoor je de BBQ heel gemakkelijk kan verplaatsen. Verder hebben beide modellen een handige plateau onderaan het toestel waarop je je overige spullen kwijt kan. Een andere leuke eigenschap is dat je het bovenstuk van deze elektrische BBQ gewoon kan afnemen om als tafelmodel te gebruiken. Is het buiten iets te koud? Maak het dan binnen lekker knus en plaats je Alexia gewoon op je keukentafel. Met deze elektrische BBQ gaat er immers geen rook gepaard. Ook verkoolde stukken staan niet in het woordenboek van Alexia. De elektrische BBQ is reeds na 3 minuten opgewarmd en kan op 5 instelbare hitteniveaus gezet worden. Dankzij de antiaanbaklaag bestaat er overigens amper risico dat je bereidingen falen! Met het deksel houd je de temperatuur perfect onder controle. Kortom, deze kleine maar fijne elektrische BBQ is een must voor stadsmensen die houden van gemak, snelheid en bovenal van een heerlijke BBQ-ervaring.

Hoe reinig je jouw elektrische BBQ Alexia?
De elektrische BBQ Alexia is uiterst eenvoudig in onderhoud. Allereerst is het belangrijk dat je het stroomsnoer uit je apparaat verwijderd na gebruik. Vervolgens dien je altijd te wachten tot je toestel volledig is afgekoeld alvorens je begint met poetsen. Eenmaal afgekoeld, reinig je de grillplaat en het olie-opvangbakje van je elektrische BBQ met warm water en een doek of spons. Gebruik nooit de schuurkant van schoonmaakaccessoires, want zo tast je de antiaanbaklaag aan! De houder en het onderstel van je elektrische BBQ reinig je ook met water en een spons. Droog alles goed af alvorens je je toestel opbergt.

Afmetingen
Item lengte mm: 590
Item breedte mm: 490
Item hoogte mm: 970
Afmeting kookoppervlak: 41 x 36cm
Kookhoogte: 82cm
Vermogen kW: 2
Lengte kabel (cm): 180

Extra's
Vetopvang: Ja
Deksel: 1
Aantal handvaten: 1
non-stick coating: Ja


Meer informatie
MerkBarbecook
EAN code5400269210786
Referentie (Model)BC-ELE-4000

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier