• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Barbecook BC-CHA-1022 Edson Army Green Houtskool BBQ

40000026
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

  • Eenvoudige montage.
  • Instelbaar rooster - 2 posities.
  • Met asopvangpot.
  • Pootjes tegen roestvlekken op uw terras.
  • Te gebruiken als partytafel

Ben jij een echt feestbeest? Dan is de Edson houtskool BBQ ongetwijfeld iets voor jou! Deze houtskoolbarbecue kan je immers ook perfect gebruiken als bartafel, ideaal voor een heerlijke aperitief voor en/of na het barbecuefestijn. Van multifunctionaliteit gesproken! De Edson houtskool BBQ is verkrijgbaar in black en army green en heeft een strakke en stoere look. Kortom, letterlijk en figuurlijk dé blikvanger op jouw tuinfeest!

Wat zijn de voordelen van een Edson houtskool BBQ army green?
De Edson houtskool BBQ ziet er niet alleen prachtig uit, dit model tovert ook de heerlijkste barbecuebereidingen tevoorschijn in no-time! Deze houtskoolbarbecue steek je heel eenvoudig aan met een Barbecook houtskoolstarter. Dit model beschikt over een groot rond rooster uit geëmailleerd staal die op twee verschillende posities kan worden geplaatst. Zo bepaal je zelf makkelijk op welke intensiteit/temperatuur je wil grillen. De Edson houtskoolbarbecue is voorzien van rubberen pootjes waardoor je deze makkelijk op je terras kan plaatsen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over roestvlekken. Na of voor je BBQ festijn tover je de Edson om tot een echte partytafel!

Hoe werkt een Edson houtskool BBQ army green?
De Edson houtskoolbarbecue steek je heel gemakkelijk aan dankzij de Barbecook houtskoolstarter. Leg enkele aanmaakblokjes op je grondrooster en zet er vervolgens de houtskoolstarter op. Giet de starter vol met houtskool. Steek daarna de aanmaakblokjes aan door een van de gaatjes aan de zijkant van de houtskoolstarter. Nu zal er hete lucht verspreid worden door je kolen. Van zodra er een laagje grijs as op de houtskool ligt kan je de kolen uitgieten in de kuip. Voeg daarna nog wat extra houtskool of enkele briketten toe totdat de kuip voor ongeveer 50% gevuld is. En grillen maar!

Hoe reinig je jouw Edson houtskool BBQ army green?
Na afloop van het barbecuefeest, is het belangrijk je Edson houtskool BBQ proper te maken voor een volgend gebruik. Laat het toestel eerst volledig afkoelen. Als je het grondrooster wegneemt, zal je zien dat de Edson houtskool BBQ van een asopvangpot voorzien is. Hierin veeg je alle assen en overige restanten. Vervolgens kan je de asopvangpot uitnemen en uitgieten in een (vuilnis)emmer. Maak ook het rooster van je houtskoolbarbecue steeds grondig proper. Eenmaal het kuiswerk erop zit, zet je het deksel bovenop je Edson houtskool BBQ en berg je hem op (met hoes) in een droge, goed geventileerde ruimte.

Specificaties van de Edson houtskool BBQ army green
De Edson houtskool BBQ army green heeft een matte legergroene look en is bedrukt met “Barbecook” in zwarte letters. Van een eye-catcher gesproken! De houtskoolbarbecue heeft een hoogte van 90 cm en een rooster uit geëmailleerd staal met een diameter van 47,5 cm. De kuip van de Edson houtskool BBQ is eveneens vervaardigd uit geëmailleerd staal, het deksel uit gegalvaniseerd staal. Met deze houtskoolbarbecue kan je tot 10 gasten bedienen van lekkers!

Afmetingen
Item lengte mm: 600
Item breedte mm: 600
Item hoogte mm: 900
Afmeting kookoppervlak: Ø 47.5cm
Kookhoogte: 90cm


Meer informatie
MerkBarbecook
EAN code5400269209339
Referentie (Model)2236030000

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier