• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Barbecook BC-WOO-6019 Jack 75 Vuurschaal

41000020
Barbecook BC-WOO-6019 Jack 75 Vuurschaal is te bestellen in veelvoud van 1
€ 185,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

  • 4 mm dik cortenstaal.
  • Gaatjes onderaan de kuip voor meer luchttoevoer en waterafvoer.
  • Onverslijtbaar.

Krijg jij het ook helemaal warm van een lange zomeravond of koude winterdag rond het vuur met vrienden of familie? Investeer dan in een vuurschaal of vuurkorf! Barbecook biedt een mooi gamma vuurschalen en vuurkorven aan in verschillende maten, vormen en materialen: vierkant, rond en zelfs vijfhoekig, en in materialen als gietijzer, gelakt staal en cortenstaal. Maak kennis met Barbecook’s prachtige, ronde vuurschaal ‘Jack’, een ontwerp in cortenstaal, verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Wat zijn de voordelen van de Jack vuurschaal?
Naast warmte biedt een vuurschaal of vuurkorf de nodige sfeer en gezelligheid. Het vuur licht letterlijk en figuurlijk een gezellige avond of namiddag op. Niet enkel tijdens lange zomeravonden is een vuurschaal of vuurkorf uiterst gezellig, ook in de winter kan je er veel plezier aan beleven. Verzamel bijvoorbeeld rond de vuurschaal of vuurkorf na een middagje wandelen in de natuur of organiseer een kerstdrink rond het vuur met vrienden of familie. Zet wat krukjes of stoelen rond de vuurschaal of -korf, voorzie enkele lekkernijen zoals marshmallows, glühwein of gewoon een fris biertje, en deel dekentjes uit aan diegenen die het extra gezellig wensen te maken. Wie gaat voor de Jack vuurschaal, kiest bovendien ook nog eens voor een heel mooie vuurschaal. De Jack is immers vervaardigd uit cortenstaal, een kwalitatief materiaal met een bruine roestkleur. Dit materiaal is de dag van vandaag razend populair, juist omdat het ook een decoratieve toets geeft aan je tuin. Het cortenstaal is 4 mm dik en is onverslijtbaar. Deze cortenstaal vuurschaal is voorzien van gaatjes onderaan de kuip voor extra luchttoevoer en makkelijke waterafvoer. De Jack vuurschaal mag namelijk gewoon buiten blijven staan, dus als het regent loopt het water eenvoudig weg via de gaatjes. De Jack cortenstaal vuurschaal is verkrijgbaar in twee verschillende maten: Jack 60, met een diameter van 60 cm en een hoogte van 25 cm, en de Jack 75, met een diameter van 75 cm en een hoogte van 30 cm. Voordelen genoeg, deze ongelofelijk mooie vuurschaal is een echte must-have!

Hoe maak je de Jack vuurschaal aan?
Het aanmaken van de Jack cortenstaal vuurschaal is heel simpel. Het is ten eerste belangrijk de vuurschaal op een veilige plaats met vlakke ondergrond te zetten, ver van brandbare voorwerpen. Eenmaal dit ok is, kan het avontuur beginnen. Leg allereerst wat aanmaakhout en enkele Barbecook aanmaakblokjes op de bodem van de vuurschaal en steek ze aan met behulp van de extra lange lucifers of aansteker. Bouw vervolgens een piramide met een 5-tal houtblokken. Je werkt het best met stukken beuk of eik om een gelijkmatige hitte te creëren. Eik en beuk branden lang en geven mooie vlammen. Het is belangrijk dat je hout droog is. Indien dit niet het geval is, sist het hout in je vuur, geeft het amper warmte en veroorzaakt het donkere rook. Zorg er vervolgens voor dat de wind goed zit om het vuur in je vuurschaal aan te wakkeren. De gaatjes onderaan de kuip helpen alvast voor een vlotte luchttoevoer. Blaas ook zelf regelmatig wat lucht door je vuur. Gebruik in geen geval een vloeibare brandstof zoals spiritus, dit is levensgevaarlijk. Eenmaal je vuurtje brandt, is het de kunst om dit te onderhouden en op gelijke temperatuur te houden. Dit doe je door steeds houtblokken toe te voegen op de plaatsen waar het minder gloeit.

Afmetingen
Item lengte mm: 750
Item breedte mm: 750
Item hoogte mm: 300


Meer informatie
MerkBarbecook
EAN code5420059856185
Referentie (Model)BC-WOO-6019

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier