BATIBOUWACTIE

Tot -40% op inbouwtoestellen

Op onze afdeling witgoed krijg je tot 40% korting op inbouwtoestellen. Perfect om in je nieuwe keuken te plaatsen of om je bestaande toestellen te vervangen. Bij molecule vind je een uitgebreid assortiment merken en modellen. Kom langs en laat je inspireren.

Hoe verloopt je aankoop bij molecule?

  • Kom langs bij een van onze experten
  • Krijg advies op maat
  • Ontdek je voordeel
  • Breng een plannetje mee
  • Maak je keuze
  • Ontvang je korting

Waarom je inbouwtoestellen kopen bij molecule?

Inbouwtoestellen maken je keuken af. Alles zit perfect verwerkt en het gebruiksgemak is top. molecule heeft alle mogelijke inbouwtoestellen in huis. We hebben het dan over vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, wijnkasten, kookplaten, ovens, dampkappen, espressomachines en alle andere toestellen die je perfect kunt inbouwen in je keuken.

Naast de inbouwtoestellen die je mooi opgedeeld per categorie in onze winkel vindt, beschikken we bij molecule ook over een volwaardige keukenafdeling.
Dat betekent concreet dat er een volledig team van experten voor je klaarstaat dat je bijstaat in de keuze van je keuken. Maatwerk op maat van jouw budget. Bij ons kan je terecht voor een lepel tot een volledig nieuwe keuken. Kom zeker eens langs en we vertellen je er alles over.

Tips voor het kiezen van een toestel

Tegenwoordig is er enorm veel keuze aan merken, modellen, snufjes ... Bereid je daarom goed voor en ga na welk toestel best bij jou past. We geven je alvast enkele tips.
Maak op voorhand een lijstje aan welke vereisten jouw nieuw toestel moet voldoen. Aan de hand van dat lijstje kan je verschillende merken en toestellen gaan schrappen.
Indien het gaat om grote toestellen zoals vaatwassers, inbouwovens, inbouwkoelkasten ... dan is het sterk aangewezen om een plannetje mee te brengen van de kasten. Zo kunnen we preciezer werken. Ingebouwd staat netjes!
Daarna is het belangrijk om een expert raad te plegen. Bij molecule helpen onze experts je met alle vragen. Heb je vragen over design, inhoud, werking ...? Kom dan zeker bij ons langs en krijg correcte informatie over jouw toestel(len).

Verschillende merken onder één dak

Bij molecule kiezen we zorgvuldig onze merken uit. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke ingrediënten voor een hoogwaardige keuken. Toch zorgen we voor een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle toestellen. Het correcte advies krijg je er gratis bij. Kom langs en ontdek jouw nieuwe keuken!

Topteam Isabelle en Cédric staan voor je klaar

Isabelle en Cédric zijn een topteam als het aankomt op adviesverlening voor groot elektro. Van zodra je langskomt op onze afdeling staan ze klaar met advies.
Kom zo snel mogelijk langs en ontdek onze molecoole voordelen!

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel. Actie geldig t/m 31/03/2021.