• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Bose QuietComfort 35 Wireless Headphones II Silver

453000917
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Befaamde noise cancelling hoofdtelefoons
QuietComfort 35 wireless headphones II bieden legendarische noise cancelling. Met de geïntegreerde Google Assistent en Amazon Alexa heb je direct handsfree toegang tot miljoenen nummers, afspeellijsten en meer. Kies gewoon je spraakassistent en vraag het.
*Spraakdiensten (Amazon Alexa, Google Assistent) kunnen verschillen en zijn mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar.

Focus. On.
Wat gebeurt er als je niet wordt afgeleid door het geluid om je heen? Dan wordt je concentratie nog intenser. Je verdiept je beter in je muziek, in je werk of wat je ook doet. Dat is de kracht van de QuietComfort 35 wireless headphones II. Zet hem op voor een intensere ervaring van de dingen die jij graag doet. Onze technologie meet continu het omgevingsgeluid en onderdrukt dit vervolgens met een tegengesteld signaal. Maar daar is het niet bij gebleven. Met de actieknop kun je ook tussen twee niveaus van noise cancelling schakelen en die nauwkeurig afstemmen op je omgeving. Zo kun jij volledig focussen – echt focussen – op wat belangrijk is.

BOSE + SPRAAK - Dat spreekt voor zich
QuietComfort 35 wireless headphones II zijn geoptimaliseerd voor Amazon Alexa en de Google Assistent. Dat wil zeggen dat je toegang hebt tot entertainment, informatie kunt zoeken en je dag kunt indelen – en dat alles met je stem. Dus wat je ook wilt doen, je kunt meteen aan de slag. Hou gewoon de actieknop ingedrukt voor ondersteuning. Ze hebben nog steeds onze toonaangevende noise cancelling-technologie, die omgevingslawaai onderdrukt zodat jij helemaal opgaat in je muziek.

GEEN VOICE ASSISTANT? GEEN PROBLEEM.
En geen probleem als je Amazon Alexa of de Google Assistent niet gebruikt. Je kunt de actieknop nog steeds gebruiken om tussen de twee noise cancelling-instellingen te schakelen.


BETER ONTWERP
Als je je muziek overal mee naartoe wilt nemen, heb je een hoofdtelefoon nodig die dat aankan. De stootvaste materialen, nylon met glasvezel en roestvrij staal maken hem perfect voor onderweg. Maar als je hem overal mee naartoe neemt en de hele dag muziek wilt luisteren, moet hij ook comfortabel zitten. Daarom is de hoofdband van de QC35 headphones niet gewoon zacht; hij is luxueus. Alcantara® – het zachte materiaal dat wordt gebruikt op jachten en luxe bolides – zorgt voor ultiem comfort, de hele dag lang. Bovendien zijn de zachte oorkussens gemaakt van een synthetisch proteïneleer, zodat je niet eens voelt dat je een hoofdtelefoon draagt.

Speelduur tot wel 20 uur
Maar liefst 20 uur luisterplezier, genoeg voor een hele afspeellijst. Zo kun je de hele dag van muziek of stilte genieten. Als de accu uiteindelijk leeg is, kun je na 15 minuten opladen weer 2,5 uur door. En als je accu op een onverwacht moment leeg is, sluit je de gewoon meegeleverde kabel aan om muziek te blijven luisteren.

VERBLUFFEND GELUID OP ELK VOLUME
Je wilt muziek met vol en helder geluid, ongeacht het volume. Daarom hebben de drivers volumeafhankelijke EQ voor betere prestaties dan ooit. Het geluid is in balans en helder op elk volume. Het ruisverminderingssysteem met dubbele microfoon zorgt voor duidelijke gesprekken, zelfs in een omgeving met lawaai. Of je nu op kantoor stilletjes muziek luistert of het volume flink moet verhogen in een drukke straat, je krijgt overal dezelfde, consistente kwaliteit.

Eén app. Uitgebreide bediening.
Met de Bose Connect-app haal je heel eenvoudig het maximale uit je product. Je krijgt tips en kunt je instellingen aanpassen, zodat je meer tijd overhoudt voor je muziek.

Of je nu op een vliegveld of in een bibliotheek zit, je bepaalt zelf hoeveel omgevingsgeluid je hoort door het noise cancelling-niveau aan te passen. Bovendien kun je je muziek delen. Sluit gewoon twee draadloze Bose-hoofdtelefoons aan om samen van dezelfde muziek te genieten. Het enige wat je nodig hebt is een goede afspeellijst.

INHOUD VAN DE DOOS
QC35 wireless headphones II
USB-oplaadkabel
2,5mm-naar-3,5mm-audiokabel
Draagetui

Meer informatie
MerkBose
EAN code017817770620
Referentie (Model)SPK1916

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier