• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Boska 307112 Handrasp Star Monaco+

501003631
Boska 307112 Handrasp Star Monaco+ is te bestellen in veelvoud van 1
€ 21,95
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Rasp de lekkerste harde kazen tot poeder met de Handrasp Star Monaco+. Door de rubberen onderkant en het platte handvat heb je extra grip. De roestvrijstalen rasp houd je tijdens gebruik in je hand of zet je neer. Deze uitblinker is ook geschikt voor o.a. chocolade, gember en knoflook.

Zeer eenvoudig in gebruik
De vaatwasserbestendige kaasrasp is zo ontworpen dat je makkelijk en snel kunt raspen. Door het platte handvat heb je extra grip. Ook kun je de rasp tijdens gebruik neerzetten, bijvoorbeeld op een snijplank, je bord of de tafel. Door de rubberen rand glijdt de rasp niet weg en kun je de kaas er eenvoudig overheen halen.

Ontstaan uit 120 jaar ervaring
Doordat de rasp onderdeel uit maakt van de Monaco+ collectie, beschikt het over de juiste eigenschappen om het raspen zo makkelijk mogelijk voor je te maken. De producten uit deze lijn zijn namelijk ontstaan uit 120 jaar aan ervaring in het maken van kaastools.

Multifunctionele kaasrasp
Met deze handrasp kun je o.a. harde kaas zoals Parmezaanse kaas, chocolade, gember en knoflook raspen. Daarnaast zijn er nog andere Monaco+ handraspen beschikbaar; elk voor een ander type voedsel en met een ander eindresultaat. De ‘Coarse’ voor vlokken, de ‘Zester’ voor fijne reepjes en de ‘Star’ voor poeder.

Meer informatie
MerkBoska
EAN code8713638047089
Referentie (Model)307112

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier