• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Boska 340031 Candlelight Fondue Twinkle - 1,6 L

512000398
€ 59,75
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Krijg je eters over de vloer en wil je snel iets lekkers op tafel zetten? Met de ‘award winning’ Candlelight Fondue Twinkle verras je de visite met een kaasfondue maaltijd en gezelligheid. Na het eten hoef je alleen de pan van deze fondueset weg te halen. De waxinelichtjes zorgen voor een sfeervolle verlichting op tafel.  

Stijlvolle kaasfondueset met waxinelichtjes 
Met deze BOSKA fondueset zorg je voor sfeer en een heerlijke maaltijd. De fonduepan heeft een inhoud van 1,6 liter. Hiermee heb je genoeg ruimte voor maar liefst 1,2 kg smaakvolle kaasfondue. Op het sierlijke onderstel met glazen aspecten houden de vijf waxinelichtjes de gesmolten kaas lang warm. Zo kun je eindeloos dippen met de 4 roestvrijstalen fonduevorken met eikenhouten handvat.  

Award winning fondueset 
Met deze fondueset haal je een echte award winnaar in huis. De set heeft een Red Dot Design Award gewonnen voor zijn stijlvolle uiterlijk en opvallende design. Wat deze fondueset daarnaast extra bijzonder maakt? De unieke handvatten! Deze zijn speciaal ontworpen zodat de pan ook in de magnetron gebruikt kan worden.  

De fonduepan is geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis, magnetron en oven. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken. 

Vaatwasserbestendige fonduepan 
Ben je klaar met fonduen? Dan mag de fonduepan gewoon meedraaien in de vaatwasser. Was de fonduevorken, vanwege de houten handvatten, even met de hand af en haal een doek over het onderstel heen. Op deze manier is je fondueset weer mooi schoon en klaar voor een volgend gebruik. Geniet ervan! 

Product afmetingen: 230 x 195 x 75 mm

Meer informatie
MerkBoska
EAN code8713638029467
Referentie (Model)340031

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier