• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Caliber HWC502 Slimme Deurbel Met Camera

483000039
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Met de Caliber HWC502 slimme deurbel vervang je jouw oude deurbel door een veiligere keuze. Koppel de deurbel heel eenvoudig via de gratis Android en iOS “Caliber Smart Home”-app. Zo gaat de bel op je telefoon en kijk je dankzij via ingebouwde camera op je telefoon mee wie er voor de deur staat. Deze smart deurbel is waterbestendig, dus het is geen probleem als je geen afdakje boven de deur hebt.

Meekijken en praten op afstand
De HWC502 deurbel beschikt over een slimme camera. Zo kijk je via je smartphone wie er voor de deur staat en communiceert je met diegene via de intercom. De deurbel herkent menselijke activiteit voor je huis. Hij stuurt dan automatisch een bericht naar je smartphone, die je via de app binnenkrijgt. Zo weet je altijd wat er voor de deur gebeurt. Dankzij de night vision functie heeft de HWC502 ook ‘s nachts duidelijke beeld. De deurbel biedt plaats voor een micro SD kaart, na plaatsing van een SD kaart is het mogelijk opname te maken, te bewaren en terug te kijken.

Montage
De deurbel krijgt stroom via een adapter. Dit kan ook de adapter zijn van je huidige normale deurbel. Door middel van het bijgeleverde adapterplaatje is het zelfs mogelijk de deurbel in een lichte hoek te plaatsen zodat het zicht op de persoon voor de deur optimaal is.

Gebruik deze slimme deurbel samen met je bestaande gong door gebruik van de bijgeleverde omvormer of in combinatie met de apart verkrijgbare HWC501CH gong. Deze plaats je op een gewenste plek in huis, zodat je de deurbel ook hoort als je je telefoon even niet bij de hand hebt.

Meer informatie
MerkCaliber
EAN code8714505047058
Referentie (Model)HWC502

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier