• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Calor SV8061C0 Express Power Burgundy Stoomgenerator

270000300
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De stoomkracht van de Express Power stoomgenerator, die krachtig genoeg is om kreuken uit elke stof te verwijderen, zorgt voor snelle en betrouwbare resultaten, en komt met een nieuwe afneembare kalkcollector voor een eenvoudig onderhoud en een duurzame werking. Deze uiterst efficiënte stoomgenerator is uitgerust met het No-Setting systeem om veilige strijkbeurten te garanderen zonder risico op verbranding, terwijl de geavanceerde Durilium Airglide zooltechnologie zorgt voor een onberispelijke glijdende werking.

VERWIJDERBAAR KALKRESERVOIR VOOR BLIJVENDE PRESTATIES
Geavanceerde antikalktechnologie garandeert duurzame stoomprestaties. Bovendien zorgt een nieuw verwijderbaar kalksysteem voor zorgeloos onderhoud. Bovendien wordt een handig accessoire meegeleverd voor eenvoudig onderhoud.


HET ULTRA KRACHTIGE STOOMSTRIJKIJZER VAN CALOR
De pompdruk van 6,6 bar gaat gepaard met een constante stoomtoevoer van 130 g/minuut voor een snel en efficiënt resultaat. De krachtige stoomstoot van 460 g/minuut helpt u verder om zelfs de hardnekkigste kreuken te verwijderen.


UITZONDERLIJKE STRIJKZOOL DIE MOEITELOOS GLIJDT
Een Durilium AirGlide-strijkzool zorgt voor uitstekende glijprestaties voor moeiteloze en aangename strijkbeurten, aangevuld door een optimale stoomverdeling en een zelfreinigende beschermlaag voor zorgeloos onderhoud.


NO SETTING-SYSTEEM VOOR OPTIMALE VEILIGHEID
Moeiteloos en zorgeloos strijken op elke stof dankzij de No Setting-technologie: de ideale combinatie van stoom en temperatuur, voor 100% veilige strijkresultaten zonder risico op verbrande kleding.


IDEAAL VOOR EEN VLUGGE STOOMBEURT
De gemakkelijke verticale stoomfunctie heeft een opwarmtijd van slechts 30 seconden, ideaal voor een vlugge stoombeurt om er onberispelijk uit te zien.


STILLE-POMPTECHNOLOGIE VOOR OPTIMAAL COMFORT
Dankzij de geavanceerde stille pomptechnologie kunt u voortaan op een comfortabelere manier genieten van aangenamere strijkbeurten.

EENVOUDIG TE VERPLAATSEN EN ERG GEBRUIKSVRIENDELIJK
Het handige opbergsysteem biedt optimale veiligheid en ultiem gebruiksgemak tijdens het verplaatsen en opbergen, met een verwijderbaar waterreservoir voor zorgeloze strijkbeurten.


Meer informatie
MerkCalor
EAN code3121040076804
Referentie (Model)SV8061C0

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier