• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Cole & Mason 141298 Precision Exford Peper + Zoutmolenset 16 cm

501003168
Cole & Mason 141298 Precision Exford Peper + Zoutmolenset 16 cm is te bestellen in veelvoud van 1
€ 45,45
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Een eenvoudige maar stijlvolle peper- en zoutmolen gemaakt van acryl met een bovenkant in geborsteld nikkel effect. Het gladde, heldere acryl wordt afgewisseld met de meervoudig bewerkte binnenkant, waardoor de inhoud wordt gebroken. Dit is een unieke en moderne versie van de traditionele pepermolen. Deze pepermolen voegt direct stijl toe aan elke eettafel en is tegelijkertijd een onmisbaar dagelijks keukengereedschap. 

Uitzonderlijke kwaliteit
Voorzien van het Cole & Mason Precision+ koolstofstalen mechanisme dat peperkorrels strooit in plaats van ze te pletten en diamantscherp keramiek voor zout, zodat bij elke draai de smaak maximaal vrijkomt. De slijtvaste kwaliteiten van het mechanisme zorgen ervoor dat u altijd een consistente uitstekende prestatie krijgt.

Kant-en-klaar gevuld
De molens zijn gedeeltelijk gevuld met hele premium zwarte peperkorrels uit Vietnam en grof zeezout uit België, dus ze zijn direct klaar voor gebruik. 

Maalgraad instelbaar
Pas de maling aan door de knop aan de bovenkant vaster of losser te draaien. Gebruik een grove instelling voor steaks of tomatensalade, een medium instelling voor pizza's en een fijne instelling voor soepen en sauzen.

Gemakkelijk bij te vullen
U kunt uw molen eenvoudig bijvullen door de knop aan de bovenkant los te draaien en samen met de nikkelen bovenkant te verwijderen. Vul de molen met uw favoriete hele peperkorrels en grof zout, plaats de bovenkant terug en geniet van versgemalen kruiden.

Onderhoud van uw molen
Als uw molen moeilijk te malen is, vooral op de fijnste stand, kunt u proberen het mechanisme te reinigen. Draai de molen ondersteboven, draai de knop op de grofste stand los en draai de bovenkant. Zo komen grote peperkorrels of zoutkristallen die vastzitten vrij. Draai de knop weer vast op de gewenste stand. Het is raadzaam geen zout in uw pepermolen te doen, omdat dit het koolstofstalen mechanisme aantast.

Meer informatie
MerkCole & Mason
EAN code5011268852114
Referentie (Model)141298

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier