Logitech G203 Prodigy Gamingmuis

422000120
Logitech G203 Prodigy Gamingmuis is te bestellen in veelvoud van 1
€ 44,99
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

GAMINGGERICHTE PRESTATIES
G203 rapporteert 1.000 keer per seconde, 8 keer sneller dan een standaardmuis Dit betekent dat als je de muis beweegt of ermee klikt, er vrijwel onmiddellijk een reactie op het scherm is.

KLASSIEK ONTWERP
G203 is gebaseerd op het klassieke ontwerp van de legendarische Logitech G100S-gamingmuis. Dit klassieke ontwerp is geliefd bij gamers over de hele werel en een favoriet van eSport-professionals. We hebben het opnieuw gemaakt en van binnenuit geoptimaliseerd, met een lichtgewicht, duurzaam en comfortabel resultaat.

GEAVANCEERDE GAMINGSENSOR
Haal alles uit je spel met een muis die 200 tot 8.000 dpi biedt en ongelofelijke nauwkeurigheid, trackingsnelheid en consistentie. Hoe je ook speelt; je controle gaat er zeker op vooru.it

MECHANISCH SPANSYSTEEM VOOR KNOPPEN
Door de mechanische metalen springveren voor knoppen staan de linker- en rechtermuisknop altijd op de juiste spanning, waardoor hier minder kracht voor nodig is. In combinatie met individuele linker- en rechterknoppen verbetert het de consistentie en zorgt het voor een uitzonderlijk klikgevoel en -reactie.

LIGHTSYNC RGB
De LIGHTSYNC-technologie zorgt voor next-gen RGB-verlichting die licht- en gameprofielen met je content synchroniseert. Maak aanpassingen uit een volledig spectrum van zo'n 16,8 miljoen kleuren, en synchroniseer verlichtingsanimaties en -effecten met je andere Logitech G-apparaten. Pas het allemaal snel en eenvoudig aan met Logitech G HUB.

ZES PROGRAMMEERBARE KNOPPEN
De Logitech G203 kan direct uit de doos worden gebruikt. Je kunt hem ook volledig op jouw voorkeuren afstemmen met de G HUB. Gevorderde gebruikers kunnen elk van de 6 knoppen configureren om acties in de game te vergemakkelijken.

DPI TIJDENS DE GAME
Met één klik wissel je tussen de twee gevoeligheidsinstellingen, van pixelprecieze 250 dpi naar snelle 2.500 dpi-beweging. Gebruik G HUB om de dpi-instellingen aan jouw speelstijl aan te passen. Met dpi-schakeling kun je uit maximaal 5 dpi-instellingen kiezen terwijl je aan het spelen bent.

INGEBOUWD GEHEUGEN
Als je je G203 meeneemt, gaan je eigen instellingen ook met je mee. Sla je voorkeuren op in het geheugen met de Logitech G HUB en gebruik ze op een andere pc, zonder software te installeren of je instellingen opnieuw te configureren.

Meer informatie
MerkLogitech
EAN code5099206066052
Referentie (Model)MOULOG203PRODIGY

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier