Wist je dat onze afdeling doe-het-zelf, tuin en dier 3.700 m2 groot is? Dat betekent dat er 370 mensen perfect veilig kunnen shoppen. Je hoeft dan ook niet te reserveren op deze afdeling!

Alles voor je tuin en terras

Hakselaars, verticuteerders, grasmaaiers, bladblazers, onkruidverdelgers, omheiningen, opbergboxen, buitenverwarming, vuurschalen … bij molecule doen we er alles aan om van jouw tuin of terras een paradijs te maken. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Op deze pagina kom je heel wat te weten. Al blijft een bezoekje aan onze doe-het-zelfafdeling altijd het beste idee. Je hoeft er zelfs niet eens voor te reserveren in deze paaspauze ;-).

Toveren in je tuin

Om je tuin om te toveren tot je eigen paradijs, heb je het juiste materiaal nodig. Denk naast alle elektrische apparaten aan snoeischaren, spades, harken, plantschepjes, kruiwagens, gieters en zelfs de juiste handschoenen. Zo krijg je nooit blaren op je groene vingers ;-). Alles perfect proper gemaakt? Dan kun je aan de opbouw beginnen. Naast heel wat zaden voor bloemen, planten en kruiden beschikken we ook over een breed assortiment buitenbloempotten en sierstukken. Zelfs tuinkabouters hebben we in de aanbieding. Van het soort dat een glimlach op je gelaat tovert ;-). 

Ga zorgeloos aan de slag in de tuin. Laat je inspireren door molecule.

Verras met je terras

Is de binnenkoer van je stadswoning toe aan een makeover? Wil je het buitenterras van je appartement eens grondig aanpakken? Bij molecule vind je wat je nodig hebt. We inspireren je met ons aanbod en informeren je met onze kennis van zaken. Een mini-fontein, een verticaal kruidenrek, een uniek decoratiestuk … helemaal achteraan onze doe-het-zelfafdeling leef je je helemaal uit in onze serre. Heb je het ’s avonds snel koud? No problemo, terrasverwarming hebben we ook.

Omheiningen en waterpartijen

Wil je vermijden dat je hond ontsnapt? Gluren de buren? Of wil je gewoon je bestaande omheining vervangen? Van houten omheiningen in alle maten en ontwerpen tot gewone kippendraad, je vindt het bij molecule. Een Japans fonteintje, een kleine vijver of een nog grotere waterpartij? Ook op dit domein voelen we ons als een vis in het water. De lieslaarzen van onze experten liggen klaar om je het allerbeste advies te verlenen.

Relaxen in je eigen paradijs

Voel je wat vermoeidheid na al dat werken in de tuin? Natuurlijk hebben we daar ook aan gedacht. Wat dacht je van een bezoekje aan onze afdeling tuinmeubelen. Lounges, tafels, ligzetels, parasols, sfeerverlichting voor buiten … begin maar al weg te dromen. Zet er nog een barbecue bij, een partybox, een dekentje en een waterdispenser. Of je nu gaat voor een buitenetentje, een feestje of een tukje … alles wat je nodig hebt, vind je bij molecule. Let wel dat je de coronamaatregelen respecteert én vergeet je niet in te smeren.

Correcte prijs-kwaliteitsverhouding

Wie voor molecule kiest, kiest voor kwaliteit in een correcte verhouding tot de prijs. Natuurlijk is het logisch dat een grasmachine met plastic behuizing goedkoper uitvalt dan een stalen exemplaar. Maar we streven er wel naar om in elk segment en op elk kwaliteitsniveau correcte prijzen aan te bieden. Daarbij krijg je ook nog eens gratis het professionele advies van onze experts. Waar wacht je nog op?