• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Delsey 00202161029 Securstyle Ash Rose - 38 x 30 x 10 cm

600001594
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Gewicht: 0,60kg
Afmeting: 38cm  PC protection : 38 x 30 x 10
Volume: 12 L

INTELLIGENTE VEILIGE SLUITING
Het SECURSTYLE sluitsysteem is uniek! Om de sluiting vast te zetten, hoeft u alleen maar de ring met karabijnhaak aan de tweede ring te bevestigen. Dit sluitsysteem maakt dit de essentiële rugzak om je spullen efficiënt te beschermen tijdens je dagelijkse reizen!

MODERN, ELEGANT ONTWERP
De elegante SECURSTYLE rugzak, voor die chique Franse look. Met zijn sobere ovale ontwerp en talrijke kleuropties is dit het essentiële accessoire om je outfit de perfecte finishing touch te geven!

GEOPTIMALISEERDE OPSLAG
Het hoofdcompartiment bevat twee versterkte gewatteerde vakken die zijn ontworpen voor een 13,3-inch laptop en een tablet, evenals ruimte om al uw persoonlijke bezittingen op te bergen. De rugzak heeft ook een gemakkelijk toegankelijk vak aan de voorkant voor het opbergen van die essentiële items!

EIGENSCHAPPEN ONTWORPEN MET UW COMFORT IN MENING
De schouderbanden van de rugzak zijn afneembaar en gewatteerd voor optimaal comfort. Met de karabijnhaak aan elke riem kan deze worden geopend, zodat deze bijvoorbeeld aan een stoel kan worden bevestigd. Het is de perfecte anti-diefstalfunctie voor zonnige dagen buiten bars of cafés! De riemen kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een zak op de achterkant als je de rugzak met de hand wilt dragen. SECURSTYLE is de multifunctionele rugzak ontworpen voor gebruik in elke situatie!

ANTI-RFID ZAK
Deze rugzak heeft een ingebouwd anti-RFID-vak (Radio Frequencey Identification) dat is ontworpen om diefstal van uw persoonlijke elektronische gegevens te voorkomen. De perfecte plek om je telefoon en pinpas/creditcards op te bergen!

COMPATIBEL MET HET TROLLEY-SYSTEEM
Aan de achterkant van de rugzak zit een riem waarmee je hem kunt koppelen aan het trolleysysteem van je bagage: gewoon het kaartje voor als je geen zin hebt om hem op je rug te dragen.

Meer informatie
MerkDelsey
EAN code3219110510614
Referentie (Model)00202161029

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier