• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Delsey 00205882011 Segur 2.0 Grey L - 69 x 45 x 29 cm

600000259
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Gewicht: 4.10kg
Afmeting: 69,50cm : 69 x 45 x 29
Volume: 82 L
Materiaal: Polycarbonaat 

ULTRAVEILIGE BAGAGE MET DE ORIGINELE ANTI-DIEFSTAL RITS
Uw bagage is uitgerust met het gepatenteerde ultraveilige sluitsysteem van DELSEY: de SECURITECH® 2 ritssluiting. Dit unieke sluitsysteem is 3 keer beter bestand tegen inbraak dan een conventionele rits en biedt optimale veiligheid voor uw bagage. De trekkers zijn ook versterkt, tot 3 keer sterker dan standaard trekkers. De originele anti-diefstal rits is uw beste bondgenoot voor veilig reizen.

EEN TSA-COMBINATIESLOT
Geen door de douane beschadigde bagage meer! Met het TSA-combinatieslot kunt u uw bagage beveiligen met uw persoonlijke code, terwijl de Transport Safety Authority (TSA) uw bagage kan controleren zonder deze te beschadigen door middel van een specifieke sleutel.

EEN GOED ONTWORPEN INTERIEUR
Uw koffers inpakken was nog nooit zo eenvoudig! De slimme opbergmogelijkheden van de bagage zorgen voor een optimale organisatie. De tas bevat verschillende vakken en zakken om uw persoonlijke bezittingen toegankelijker te maken. En dankzij de volledig afneembare en wasbare binnenvoering hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat de binnenkant van uw koffer vuil wordt. Gewoon in de machine op 30° C: SEGUR 2.0 is schoon en klaar voor uw volgende reis.

EEN GEWELDIGE KOFFER OM ALLES IN TE VERVOEREN
Een reis van twee weken of meer op komst? De grote SEGUR 2.0 koffer biedt u ideale opbergruimte voor uw langere reizen dankzij het zeer welkome binnenvolume.

UW KOFFER BEWEEGT MET U MEE
SEGUR 2.0 heeft 4 dubbele, zeer wendbare en stille wielen. Ze zijn robuust en multidirectioneel en speciaal ontworpen om het gewicht van de koffer te verminderen. Reizen over de hele wereld en door luchthavens is een plezier dankzij het rolcomfort.

STEVIGHEID ZODAT U ZONDER ZORGEN KUNT REIZEN
SEGUR 2.0 is volledig gemaakt van polycarbonaat en biedt een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. De gegroefde vorm van de schaal maakt het mogelijk de stevigheid van de koffer te versterken, zodat u in alle rust kunt reizen.

Meer informatie
MerkDelsey
EAN code3219110463415
Referentie (Model)00205882011

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier