• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Delsey 00235280812 Montmartre Air 2.0 S Slim Expandable 55 cm Lichtblauw

600001580
Delsey 00235280812 Montmartre Air 2.0 S Slim Expandable 55 cm Lichtblauw is te bestellen in veelvoud van 1
€ 239,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

ONZE INZET VOOR DE PLANEET!
Onze inzet voor duurzame ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van wat we hier bij DELSEY doen. De milieu-uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, hebben ons geïnspireerd en gedreven om innovatie te combineren met het beschermen van de planeet. De duurzaamheid van onze producten zit stevig verankerd in ons DNA. Door de creatie van ons DELSEY PLANET programma, werken we op een meer verantwoordelijke manier door het verminderen van onze ecologische voetafdruk en de hoeveelheid afval die we produceren, en door het ondersteunen van degenen die werken aan het bevorderen van verantwoord reizen door reizigers te helpen op een groenere manier van plaats naar plaats te komen. Met trots presenteren we ons gloednieuwe product gemaakt van gerecycled materiaal.

EEN HANDBAGAGE GEMAAKT VAN GERECYCLED MATERIAAL
De stof die gebruikt is voor deze handbagage is gemaakt van rPET, een materiaal dat gemaakt is van volledig gerecyclede plastic waterflessen. Deze bagage is gemaakt van het equivalent van 21 gerecyclede flessen. Reis op een verantwoorde manier, waar je ook naartoe gaat!

ULTRAVEILIGE BAGAGE
Geen bagage meer die beschadigd wordt door de douane! Met het TSA-combinatieslot kun je je bagage beveiligen met je eigen persoonlijke code en tegelijkertijd kan de Transport Safety Authority (TSA) je bagage controleren met een speciale sleutel, zonder de bagage te beschadigen. Het slot zit aan de bovenkant van de bagage zodat je je koffer makkelijker kunt openen en sluiten. Je bagage is uitgerust met het gepatenteerde ultraveilige sluitsysteem van DELSEY: de SECURITECH® 2 ritssluiting. Dit unieke sluitsysteem is 3 keer beter bestand tegen inbraak dan een conventionele rits en biedt optimale veiligheid voor je bagage. De trekkers zijn ook versterkt, tot 3 keer sterker dan standaard trekkers. De originele anti-diefstalrits is je beste bondgenoot voor veilig reizen.

JE KOFFER BEWEEGT MET JE MEE
De MONTMARTRE AIR 2.0 is uitgerust met vier volledig stille, in meerdere richtingen draaiende dubbele wielen. Dankzij de uiterst comfortabele roleigenschappen is het een waar genoegen om de wereld rond te reizen en u een weg te banen door luchthavens.

EEN GOED ONTWORPEN INTERIEUR
De MONTMARTRE AIR 2.0 heeft een uitneembare binnenvoering. Wasbaar op 30° voor een koffer die altijd schoon is.

VERSTELBARE VERLENGING VOOR BAGAGE OP MAAT
Pas de capaciteit van de bagage aan je behoeften aan met het speciale uitbreidingssysteem. Om nog meer spullen erin te stoppen, open je gewoon de expander. Ideaal voor als je volgeladen terugkomt van vakantie.

ZEER PRAKTISCH, SOBER EN ELEGANT ONTWERP
Deze koffer is uitgerust met een hoofdcompartiment en twee voorvakken voor snelle toegang tot je persoonlijke bezittingen. Kies voor het sobere, geraffineerde design van de MONTMARTRE AIR 2.0 en reis in alle elegantie.

Technische Kenmerken
Gewicht: 2,20 kg
Afmeting: 55cm slank, uitbreidbaar: 55 x 40 x 20
Volume: 37 L
Materiaal: 100% RPET 600 DENIER POLYESTER 


Meer informatie
MerkDelsey
EAN code3219110488951
Referentie (Model)00235280812

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier