• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Delsey 00287881111 Shadow 5.0 M Expandable 66 cm Platinum

600001601
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

ULTRAVEILIGE BAGAGE
Gedaan met bagage die beschadigd wordt door de douane! Met het TSA-combinatieslot kun je je bagage beveiligen met een persoonlijke code en tegelijkertijd kan de Transport Safety Authority (TSA) je bagage controleren zonder deze te beschadigen met behulp van een speciale sleutel. De bagage is uitgerust met het gepatenteerde ultraveilige sluitsysteem van DELSEY PARIS: de SECURITECH® 2 ritssluiting. Dit unieke sluitsysteem is tot drie keer beter bestand tegen inbraak dan een conventionele ritssluiting en biedt optimale veiligheid voor je bagage. Het TSA-combinatieslot en de originele anti-diefstalrits zijn je beste bondgenoten om met een gerust hart op reis te gaan.

EEN PRAKTISCH ONTWORPEN EN SLIJTVAST INTERIEUR
De voering van SHADOW 5.0 is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De voering is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kan worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen op 30°!

SPECIALE EXPANDER VOOR AANPASBAARHEID OP MAAT
Bagage die zich aanpast aan jouw behoeften dankzij de speciale expander. Vergroot de tas eenvoudig tot de maximale grootte als er nog meer spullen in moeten. Perfect voor al die extra spullen die u meeneemt van vakantie!

DE IDEALE METGEZEL ALS JE ONDERWEG BENT
Een slimme koffer van binnen en van buiten! SHADOW 5.0 is uitgerust met DELSEY's gepatenteerde indicator voor overgewicht, die geïntegreerd is in het handvat aan de zijkant. Deze batterijloze functie laat je weten wanneer je bagage het maximaal toegestane gewicht heeft bereikt, zodat je geen extra kosten hoeft te betalen aan de incheckbalie. De koffer heeft ook vier stille en zeer wendbare wielen. Ze zijn sterk geconstrueerd en multidirectioneel, en speciaal ontworpen voor meer rolcomfort.

Technische Kenmerken
Gewicht: 3,90 kg
Afmeting: 66cm uitbreidbaar : 66 x 44 x 29
Volume: 80 L
Materiaal: 100% POLYCARBONAAT


Meer informatie
MerkDelsey
EAN code3219110503630
Referentie (Model)00287881111

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier