• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Delsey 00333460002 Securban Rugzak Blauw Gedrukt (Laptop Bescherming 15,6")

600001589
Delsey 00333460002 Securban Rugzak Blauw Gedrukt (Laptop Bescherming 15,6") is te bestellen in veelvoud van 1
€ 79,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

INTELLIGENTE VEILIGE SLUITING
De DELSEY SECURBAN rugzak heeft een slim en zeer veilig sluitsysteem! Om de sluiting te beveiligen en de ritssluiting aan het zicht te onttrekken, hoeft u de ritssluiting alleen maar naar de onderkant van de rugzak te schuiven, achter het zijvak. Dankzij dit sluitsysteem blijft je rugzak beschermd tijdens al je dagelijkse ritten!

MODERN, STEDELIJK ONTWERP
De stedelijke en zeer praktische SECURBAN rugzak! Met zijn strakke, overzichtelijke design, verkrijgbaar in tal van kleuren, biedt hij tal van mogelijkheden voor elke smaak! Met zijn verstevigde bodem en verschillende opbergmogelijkheden biedt hij een combinatie van comfort en veiligheid!

GEOPTIMALISEERDE OPSLAG
De twee ritssluitingen aan de zijkanten openen naar de bodem voor een ruime en gemakkelijke toegang tot het hoofdvak. In dit compartiment zitten twee verstevigde, gevoerde vakken voor een 13,3"" laptop en een tablet, zodat er nog veel ruimte overblijft voor al je andere spullen, en een apart voorvak. Aan de zijkanten zitten twee grote en direct toegankelijke vakken voor het opbergen van persoonlijke spullen.

ONTWORPEN MET UW COMFORT IN GEDACHTEN
De riemen en achterkant van de rugzak zijn gemaakt van 3D-meshschuim voor optimaal comfort en om de opbouw van zweet te voorkomen. Als je hem eenmaal hebt, kun je niet meer zonder!

ANTI-RFID ZAK
Deze rugzak heeft een ingebouwd anti-RFID-vak (Radio Frequencey Identification) dat ontworpen is om diefstal van je persoonlijke elektronische gegevens te voorkomen. De perfecte plek om je telefoon en bank-/creditkaarten in op te bergen!

COMPATIBEL MET HET TROLLEYSYSTEEM
Aan de achterkant van de rugzak zit een riem waarmee je de rugzak aan het trolleysysteem van je bagage kunt bevestigen: precies wat je nodig hebt als je geen zin hebt om de rugzak op je rug te dragen.

Technische Kenmerken
Gewicht: 0,60 kg
Afmeting: 48,50 cm PC bescherming : 48 x 32 x 17
Volume: 27 L


Meer informatie
MerkDelsey
EAN code3219110485950
Referentie (Model)00333460002

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier