• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Devolo 08363 Magic 1 WiFi Starter Kit

413000132
Devolo 08363 Magic 1 WiFi Starter Kit is te bestellen in veelvoud van 1
€ 149,99
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Overal WiFi zonder grenzen – dat is devolo Magic 1 WiFi. Surf overal in huis met hoge snelheden van 1200 Mbps. Upgrade uw kantoor aan huis en ga aan de slag met betoverende veiligheid en stabiliteit. Profiteer van streamen in HD op uw tablet, zonder lags of crashes. Of verlies u op uw smartphone in online games, zonder onderbrekingen. Met de devolo Magic 1 WiFi draadloze LAN-versterker is het verrassend eenvoudig. 

Let op: devolo Magic-adapters zijn compatibel met alle routers, netwerkapparaten, devolo Magic-adapters en door het HomeGrid-forum gecerticeerde producten. dLAN® Powerline-adapters en andere HomePlug AV-producten, met inbegrip van de devolo Outdoor WiFi Powerline-adapters, zijn niet compatibel met de devolo Magic-adapters.

devolo Magic - WiFi overal in huis
Er hangt magie in de lucht, want devolo Magic verandert uw huis in een futuristische multimediatempel, die vandaag al klaar is voor de dag van overmorgen. En het biedt nog veel meer: meer snelheid, meer stabiliteit, meer bereik, meer internetplezier. Haal de wereld in huis en ervaar magische momenten.

Innovatieve technologie
Krachtige Powerline-technologie gecombineerd met een WiFi-versterker van het hoogste niveau – dat is devolo Magic 1 WiFi. WiFi ac biedt ongelooflijke snelheden tot 1200 Mbps en is zeer stabiel dankzij revolutionaire Mesh WiFi. 

Verbind uw pc, gameconsole of router eenvoudig met de devolo Magic-adapters. Dankzij het geïntegreerde, kindveilige stopcontact gaan er geen stopcontacten verloren, en over compatibiliteit hoeft u zich ook niet druk te maken. devolo Magic 1 WiFi maakt gebruik van de G.hn-standaard, is compatibel met iedere soort router. 

Gebruik internet vanuit uw kelder of stream muziek vanaf uw balkon. Werk veilig en stabiel, zelfs als het om grote hoeveelheden data gaat. Stream de nieuwste series in HD – op uw tablet, smart-tv of pc. Het is geen droom, het is de werkelijkheid.

Meer informatie
MerkDevolo
EAN code4250059685659
Referentie (Model)ITDE8565

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier