• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Dat je bij molecule terecht kan voor elke maand nieuwe onmisbare promo’s, wist je natuurlijk al. Maar heb je al eens in onze elektro outlet geshopt? Van hifi tot huishoudelektro, je vindt het hier extra voordelig.

Hoe komen deze producten in onze outlet terecht?

Misschien heb je zelf al eens een toonzaalmodel uitgeprobeerd? Die zijn dus niet meer spiksplinternieuw of hebben geen originele verpakking meer. Ook wanneer een product retour komt van onze webshop, kan het gebeuren dat de originele verpakking verloren gegaan is in het proces. Het product zelf is vaak nog in perfecte staat en verkopen we daarom graag aan een outletprijsje.

Producten met lichte schade of een hoekje af komen ook in onze outlet terecht. Heel vaak is de schade bijna niet te zien of gemakkelijk op te lossen door een handige of een onhandige Harry! Een technisch genie hoef je alvast niet te zijn, we verkopen in onze outlet natuurlijk geen producten die niet zoals nieuw werken. Ze worden dan ook steeds gecontroleerd, uitgetest en goedgekeurd voor ze naar onze outlet gaan.

Wat met de garantie?

Die krijg je gewoon, zoals bij elk nieuw product uit onze winkel. Ook op onze outletproducten geniet je van een wettelijke garantie van 2 jaar na de aankoopdatum. Shoppen in onze elektro outlet biedt je dus gegarandeerd mooie outletprijsjes, een interessant aanbod en zorgeloos gebruik van de producten.

Waar moet ik zijn en wanneer?

De elektro-outlet bevindt zich in onze elektro-afdeling, bij het grote gele outlet-bord. Zo kan je voor vragen en extra informatie zoals steeds terecht bij onze ervaren verkopers.

Shoppen in onze outlet kan zolang de voorraad strekt. Ben je er graag op tijd bij voor de beste koopjes? Dan plan je toch meteen je bezoek aan molecule!