Babyliss 6730E - 2400W

ELHAAELECT06530673
Babyliss 6730E - 2400W is te bestellen in veelvoud van 1
58,95 €
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Met Compact Föhn Black uit de nieuwe Premium-lijn van BaByliss heb jij de beste AC-föhn in huis. Deze föhn heeft namelijk een professionele motor, net zoals bij de kapper. Door het compacte en ergonomische design ligt hij fijn in de hand. Incl. 2 smalle blaasmonden (6 x 75 mm en 6 x 90 mm) en diffuser.

Deze föhns zijn eenvoudig in gebruik. Er zijn slechts 2 snelheden en temperaturen nodig om jou een snel en goed resultaat te geven. Dit komt door zijn krachtige motor welke wel 17.000 omwentelingen per minuut maakt. Super snel je haar droog. Je gaat namelijk 25% van je tijd besparen door deze föhn.

Razend snel
De föhn gaat razend snel door zijn 17.000 omwentelingen per minuut. Super snel je haar droog. Je gaat namelijk zo'n 25% van je tijd besparen door deze föhn.

Eenvoudig in gebruik
Deze föhn is eenvoudig in gebruik. Door de krachtige motor zijn slechts 2 snelheden en temperaturen nodig om jou een snel en goed resultaat te geven. Droog je haar op een hoge snelheid, met een lage temperatuur. Heb je heel dik haar? Dan kun je kiezen voor de hoogste temperatuur Ga je aan de slag met een mondstuk en een borstel? Kies dan voor een lage snelheid en een lage temperatuur.

Styling
Je haar stylen met een borstel doe je met het mondstuk van 6 x 90 mm. Wil je steiler haar, kies dan voor het geconcentreerdere mondstuk van 6 x 75 mm. Voor volume of het behouden van je mooie krullen gebruik je de diffuser. Terwijl jij je haar föhnt of stylet laat de föhn biljoen ionen vrij. Dit zijn negatief statisch geladen deeltjes welke jouw haar antistatisch, pluisvrij en glazend maken. Maak je styling altijd af door gebruik te maken van de coolshot functie. Een shot van echte koude lucht welke je haarschubben weer sluiten. Je styling blijft door deze koude lucht beter zitten, maar het haar gaat ook meer glanzen.

Meer informatie
MerkBaByliss
EAN code3030050145588
Referentie (Model)BA6730E

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier