machine die knapperig brood maakt!
• Een nieuw ontwerp om ronde en knapperige broden te maken.
• 7 speciale programma's voor het maken van luchtige broden met een knapperige korst.
• Glutenvrije programma's voor brood en gebak.
• In totaal 18 programma's om zachte broden, broden met een knapperige korst, brioches, deeg of jam te maken.
Meer dan 30 jaar knowhow en onderzoek.
Nieuwe technologieën om knapperige broden te maken!
Ontwikkelt de gluten die nodig zijn om ambachtelijke kneedtechnieken te reproduceren.
Dankzij herontworpen ribben in de kom en een herwerkt lemmet.
Twee temperatuursensoren voor een optimale rusttijd. Naast een interne temperatuursensor is Croustina ook uitgerust met een externe sensor om de fasen van het kneden, fermenteren en rusten aan te passen voor een altijd optimaal resultaat.
Glutenvrije programma's
Een recept voor brood en een programma voor het maken van glutenvrije taarten
Een geoptimaliseerde bakstructuur om een korst te verkrijgen.
Dankzij een krachtiger en hoger gepositioneerd verwarmingselement en een reflecterend deksel.
18 bakprogramma's, waarvan 7 gewijd zijn aan luchtig brood met knapperige korst. Ook programma's voor zacht brood, brioche, pizzadeeg en jam.
Minimalistisch en strak design
Hierdoor kunnen ze gemakkelijk op het werkblad van alle hedendaagse keukens worden geplaatst.