• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Emile Henry EH95632 Tajine Fusain 32 cm

500001179
Emile Henry EH95632 Tajine Fusain 32 cm is te bestellen in veelvoud van 1
€ 109,15
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De tajine is een kwestie van ontmoetingen en vrijgevigheid. Van verschillende contrasten, van gedeelde verlangens en herinneringen. Het is ook een van de enige recepten die zowel een gerecht aanduidt... als het gerecht waarin het gekookt wordt. Een bewijs, als dat nog nodig was, van het belang om bij de voorbereiding goed omringd te zijn.

Onze "tajine" is ontworpen om dit reizigersgerecht te sublimeren, helemaal in warmte, rondheid en smaak. Want de beste tajine is niet de meest ingewikkelde! Het is degene die u zich voorstelt, door de ingrediënten te kiezen die u inspireren en herontdekte emoties oproepen: ingemaakte citroenen uit de tuin, verse en smeltende dadels, sappige citrusvruchten... allemaal heerlijk opgewarmd met geparfumeerde kruiden.

U hoeft het alleen maar te laten koken, conserveren of sudderen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken: onze Flame® keramiek verspreidt een zachte, gelijkmatige warmte die perfect geschikt is voor elke kookmethode - in de oven of op een directe warmtebron (gas, elektrisch of halogeenplaten). Voor degenen die de voorkeur geven aan inductiekoken is alleen onze Tajine 'Delight' geschikt.

Dankzij het conische, gesloten deksel van de tajine circuleert de stoom, ontwikkelen zich aroma's en komen smaken vrij tijdens het kookproces. Ten slotte kunt u door zijn formaat trouw blijven aan de geest van dit royale gerecht door 8 tot 10 gasten te bedienen. En vergeet niet: het is zo mooi dat het zeer aan te bevelen is om het aan tafel te serveren!

Lengte / Diameter 32,5 cm
Hoogte 23 cm
Lengte / Diameter (binnenkant) 28,5 cm
Hoogte (binnen) 7 cm
Aantal personen 8-10
Productgewicht 3,55
Maximale temperatuur 290 °C
Minimumtemperatuur -20 °C
Referentie EH799532 0

Meer informatie
MerkEmile Henry
EAN code3289317956324
Referentie (Model)20.EH795632

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier