• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Espressions EP1032 Koffiezet Junior Zwart

250000286
Espressions EP1032 Koffiezet Junior Zwart is te bestellen in veelvoud van 1
€ 199,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

KENNERS: DE VOLLE FILTERKOFFIE UIT JUNIOR IS BESTE TER WERELD
Het lijkt op toveren, wat Junior doet: Helder kraanwater wordt volle, diepzwarte koffie dankzij een maximale ontmoeting met de geroosterde en fijngemalen koffiebonen. Iedere druppel, van de eerste tot en met de laatste: allemaal nemen ze hetzelfde optimale, intens pure aroma van de geroosterde bonen in zich op. Nooit eerder bracht een filterkoffieapparaat een vollere koffiesmaak voort.

Het onafhankelijke en toonaangevende testorgaan ECBC uit Oslo bekroonde de in de koffiewereld  met achting ontvangen Junior met het felbegeerde keurmerk: ‘’Optimale extractie vanwege de waterverdeling en doorlooptijd, gecombineerd met de perfecte temperatuur’’.

Hoe je de beste ter wereld wordt
  • Hij bestaat écht: De perfecte temperatuur om de gewenste smaken en aroma’s uit koffiebonen los te weken en op te nemen in water. Dit komt nogal nauw. Junior weet deze temperatuur exact te bereiken en continu vast te houden.

  • Koffiebonen kennen tijdens het zetproces een nauwkeurige prestatiecurve: te lang water door koffie laten lopen levert een zurige smaak op. Te kort contact leidt tot smakeloze koffie. Doordat de Junior met de 16 nauwkeurig ingepaste watergaatjes het water optimaal verdeelt over de gemalen koffiebonen is nergens in het filter sprake van een onevenredig (te lang of te kort) contact, en is het aromaresultaat continu optimaal. Druppel na druppel.

  • Uniek: Junior kan een solo kop wereldkwaliteit filterkoffie zetten.

Ontwerper Hans De Gooijer: ‘’En kijk nou eens naar de kan, met exact de cognacglasvorm, voor een geweldige circulatie van de aroma’s. En dan het primaire, robuuste materiaal dat is gebruikt, en in sublieme vormen is gegoten in de 5 jaar durende zoektocht naar perfectie.. Er komt zó veel in samen.’’

HANDIG
Afneembaar waterreservoir, eenvoudig te vullen. De druppelstop voorkomt lekken tijdens het vullen. 1,25 liter is goed voor 10 koppen koffie.

WATERVERDELING
Doordat de Junior met de 16 nauwkeurig ingepaste watergaatjes het water optimaal verdeelt over de gemalen koffiebonen is nergens in het filter sprake van een onevenredig (te lang of te kort) contact, en is het aromaresultaat continu optimaal.

1 SOLO KOP SUPERFILTERKOFFIE!
Met de doseerring is de wateruitloop te bepalen. Zet hem geheel open voor een volle pot. Ideaal is dat de filter ook half te openen is, voor kleinere hoeveelheden koffie. 1 solo kop voortreffelijke filterkoffie behoort nu tot de mogelijkheden!

DUBBELWANDIGE WARMHOUDKAN
De additionele warmhoudkan is dubbelwandig. Neem de pot mee naar bijvoorbeeld de salontafel, om daar nog tot een half uur lang warme koffie te schenken.

Net als de enkelwandige kan beschikt ook de dubbelwandige variant over de perfecte cognacglasvorm. Hierin circuleren aroma’s optimaal, voor een sensationele koffiebeleving.

Specificaties
Artikelcode EP1032
Materiaal behuizing Gietaluminium/ ABS
Afmetingen (HxBxD) 33 x 32 x 16 cm
Gewicht 3 kg
Vermogen 1.550 Watt/ 230 Volt
Garantie 2 + 3 jaar
Inhoud glaskan 10 koppen

Meer informatie
MerkEspressions
EAN code8719214930110
Referentie (Model)EP1032

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier