Nieuwe showroom

Met veel plezier stellen we je onze nieuwe Fama-showroom voor! Een trendy toonzaal vol kleurrijke taferelen.

Het woord fama staat in de Spaanse taal voor roem. Tegelijk is het een sterk Spaans merk dat zijn opmars maakt in België. Opvallend in het unieke design is de speelse insteek. Zo kan je met Fama je eigen zitcombinatie maken door verschillende modellen, motieven en kleuren te combineren. Een kijkje nemen loont meer dan de moeite!

Fleur en kleur

Tijdloos, klassiek, stijlvol, eigentijds … kernwoorden die hun stempel drukken op de collectie van Fama. Combineer en completeer je volledige interieur naar jouw eigen smaak.
Van stoel tot longchair, alle stukken uit het volledige gamma combineren perfect met elkaar. Het design vernieuwt en verfrist jouw interieur. Kleuren en motieven accentueren de collectie.

Design en comfort

Fama-meubelen staan voor design en comfort. Een streling voor het oog, een zaligheid om in te zitten.

Waarom fantastisch?

10 jaar waarborg op zitcomfort! Fama bewijst dat het veel belang hecht aan klantentevredenheid. Met kwaliteit en duurzaamheid als belangrijke waarden.

Het beukenhouten geraamte zorgt voor degelijke kwaliteit en duurzaamheid. Beukenhout is een sterke, harde en splintervrije houtsoort.

Kies ook uit meer dan 100 stoffen om jouw zitmeubel samen te stellen! Combineer verschillende sofa’s en creëer dé zetel waar je al zo lang van droomde.

Ben jij benieuwd naar dit nieuwe, eigentijdse merk? Kom dan zeker eens langs!