• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Gardena 9040-20 Vuilwaterpomp 9000

220011890
Gardena 9040-20 Vuilwaterpomp 9000 is te bestellen in veelvoud van 1
€ 74,59
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De krachtige en zeer efficiënte dompelpomp voor schoon water met innovatieve Aquasensor
Wanneer een bouwput vol is gelopen na een storm of uw tuinvijver weer moet worden leeggepompt, is het tijd om de kracht van GARDENA pompen en de vuilwaterdompelpomp 9000 te voelen. Deze indrukwekkende dompelpomp wordt u aangeboden door GARDENA, het tuinmerk dat de voorkeur heeft van miljoenen huis- en tuineigenaren wereldwijd, met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van pompen voor drainage, beregening en huishoudelijk gebruik. De vuilwaterdompelpomp 9000 is geschikt voor alle uitdagingen van overstroming, overlopen en andere problemen met water. Deze visueel aantrekkelijke pomp levert hoge prestaties met een laag energieverbruik. De motor heeft een vermogen van 300 W, in combinatie met de maximumdruk van 0,6 bar en de opvoerhoogte van 6 m, waarmee deze energiebesparende pomp tot 9000 liter water per uur kan pompen. Vuildeeltjes in het water tot een grootte van 25 mm kunnen probleemloos worden behandeld. Deze duurzame pomp bevat een geharde as met dubbele afdichting om de motor onder water te beschermen. Tijdens het gebruik blijft de GARDENA Pomp altijd stabiel en veilig dankzij de hoogwaardige fabricage en het intelligente ontwerp. De veelzijdige toepassing en aansluitmogelijkheden zijn niet minder slim en nuttig. Met het handige slangaansluitsysteem van GARDENA kunnen slangen met een diameter van 25 mm of 38 mm zonder extra accessoires worden aangesloten. Met de toegevoegde G 1"-schroefdraad kunnen extra slangen worden aangesloten, zoals het GARDENA Profi-systeem. Hierdoor is de vuilwaterdompelpomp 9000 de ideale metgezel voor alle huis- en tuinbezitters die een vijver hebben, vaak met bouwputten werken of meer in het algemeen problemen hebben met vuil water.

Specificaties
Vermogen 300 W
Max. toevoercapaciteit 9000 l/h
Max. druk 0.6 bar
Max. dompeldiepte 7 m
Max. toevoer kop head 6 m
Max. vloeistoftemperatuur 35 °C
Kabel lengte 10 m
Type voedingskabel H05 RNF
Elektrische beschermingsklasse IP X8

Verlenging van de garantie tot vijf jaar bij registratie
GARDENA biedt een garantieverlenging tot vijf jaar als u uw aankoop binnen drie maanden registreert op www.gardena.com/registration. Details zijn te vinden via deze link en in de bij het product geleverde gebruiksaanwijzing. Wettelijke rechten zijn zonder beperking van toepassing. Slijtagedelen, accu's en laders vallen niet onder de garantie.

Automatic Control
De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch inschakelt wanneer een bepaald niveau wordt overschreden. Daalt het niveau, dan schakelt de pomp automatisch weer uit. De in- en uitschakelhoogtes zijn individueel instelbaar door de vlotterschakelaar op het pomphuis te vergrendelen op één van de drie verschillende hoogtes.

Continue handmatige bediening
Door de vlotterschakelaar in de behuizing te steken kan de pomp worden ingesteld op continu handmatig bedrijf.

Ervaar de kracht van GARDENA pompen
Of het nu gaat om vijvers of bouwputten, de dompelpomp voor vuilwater 9000 levert een zeer indrukwekkend rendement met 300 W bij een maximaal debiet van 9000 liter per uur en een opvoerhoogte van 6 m bij 0,6 bar druk.

Eersteklas design met hoogwaardige materialen
De geharde as met dubbele afdichting zorgt voor een zeer goede robuustheid en een lange levensduur van de pomp.

Eenvoudige bediening en gebruik
Een slim ontwerp en Duitse techniek zorgen voor een comfortabel gebruik en eenvoudig onderhoud van de dompelpomp.

Snelle verbinding met slechts één klik
De vuilwater dompelpomp maakt een snelle, eenvoudige en flexibele aansluiting van slangen met een diameter van 25 (1") en 38 mm (1½") en aansluiting met een G1" schroefdraad voor verdere opties mogelijk.

Meer informatie
MerkGardena
EAN code4078500053297
Referentie (Model)09040-20.000.00

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier