• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Gardena 12213-20 GripCut

220013658
Gardena 12213-20 GripCut is te bestellen in veelvoud van 1
€ 22,50
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De oogstschaar met een slimme grijperfunctie.
De GripCut van GARDENA heeft een grijper, waarmee je tegelijkertijd kan knippen en grijpen met slechts één hand, dankzij de ingebouwde grijpfunctie. De veelzijdigheid van de GripCut is erg handig: knip verse kruiden zoals een takje peterselie of bieslook en hou ze daarna meteen goed vast. Pepers oogsten wordt bijzonder makkelijk gemaakt en er komt geen pittig sap op je vingers. Je laat je oogst niet vallen en hebt bovendien een hand vrij om een kom of zeef vast te houden, waardoor je niet de hele tijd hoeft te bukken om dingen in een houder op de grond te leggen. De hoge kwaliteit en duurzaamheid van de roestvrijstalen messen zijn bij het knippen erg overtuigend. Met de scherpe messen kan je erg netjes en nauwkeurig knippen, tot aan het puntje. Dankzij de ergonomische ErgoTec-handgrepen met zachte onderdelen, past de oogstschaar perfect in je hand en is hij slipvast. Het eenhandig vergrendelingsmechanisme helpt je veilig de GripCut te sluiten om hem op te bergen. De messen zijn voedselveilig en laten geen smaak of geur achter. Om hem schoon te maken demonteer je eerst de grijper en leg je hem daarna in de afwasmachine, samen met de GripCut. GARDENA benadrukt de hoge kwaliteit van de GripCut door er 25 jaar fabrieksgarantie op te geven, na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Ga voorzichtig om met het product. GARDENA Micro-Cutting. Geef je oogst de respect die het verdient, met ons assortiment precisiegereedschappen.

Schaar voor een schone en nauwkeurige snede
De hoogwaardige messen zijn gemaakt van roestvrij staal en maken indruk door hun duurzaamheid. De lange en scherpe messen maken schone en precieze sneden tot aan de punt mogelijk.

Slimme en praktische grijpfunctie
De geïntegreerde grijper van de GripCut maakt gelijktijdig snijden en vasthouden met slechts één hand mogelijk. Hierdoor kan je bijvoorbeeld basilicum snijden en vasthouden én is er altijd één hand vrij voor een zeef of kom. De grijper kan eenvoudig losgemaakt worden voor reiniging.

Veilig en eenvoudig in gebruik
Dankzij de ergonomische ErgoTec handgrepen ligt de GripCut prettig in de hand. De handgrepen met zachte elementen zorgen voor een slipvrije bediening.

Specificaties
Knip type: Bypass


Meer informatie
MerkGardena
EAN code4066407003224
Referentie (Model)12213-20.000.00

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier