BTW weg ermee!*

We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Het is dus belangrijk dat we optimaal genieten van een deugddoende nachtrust. Goed slapen betekent dat je van bij het opstaan er weer tegenaan kunt.

Bedden, matrassen, bedlinnen, volledig ingerichte slaapkamers … bij molecule vind je het allemaal. We staan klaar met advies op maat en tegelijk kun je bij ons terecht voor echte slaapkamerinspiratie.

In juli krijg je op een nieuwe matras én boxspring je BTW terug. Zo slaap je zeker op beide oren ;).

Nood aan een nieuw dekbedovertrek? Check ook zeker onze promoties op dekbedovertrekken van Vandyck!

Kies voor de vele voordelen een boxspring

Wist je dat een boxspring een matras is waarvan de bodem gevuld is met springveren? Bovenop de onderlaag ligt een relatief dunne matras. Zo’n boxspring heeft heel wat voordelen.

Aangepast aan je lichaam

Misschien is het grootste voordeel van een boxspring wel de flexibiliteit of het aanpassingsvermogen. De veren in de bodem buigen mee met de vorm van je lichaam. Dit creëert een heel aangenaam gevoel. 

Het is niet voor niets dat heel wat hotels opteren voor boxsprings. Ze garanderen comfortabel slapen en zijn bovendien verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

Lattenbodems en matrassen

Lattenbodems zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Dat gaat van volledig vlakke tot elektrisch verstelbare bodems. Afhankelijk van je behoeften en budget vind je bij molecule altijd een lattenbodem die bij je past.

Waar moet je op letten als je een matras koopt? Op de buigzaamheid, de lichaamsondersteuning of de warmte-isolatie? Onze molecule-slaapspecialisten staan klaar om samen met jou de juiste matras te kiezen.

We luisteren naar jouw noden

Ben je een moeilijke slaper en sta je wel eens op met rugpijn? Transpireer je vaak en veel tijdens je slaap? Ben je allergisch en word je wel eens wakker met tranende of jeukende ogen? … We hebben geen dokter in huis bij molecule, maar we kunnen je wel helpen om definitief van die kwaaltjes af te raken.

Wil je opnieuw zorgeloos en pijnvrij slapen, spring dan zeker binnen bij molecule en spreek eens met Kim of Bart. Zij geven je gegarandeerd enkele nuttige tips.

De coole baby-, kinder- en jeugdkamers van molecule

Kinderen worden snel groot en dat merk je ook aan hun slaapkamer. Dat begint al van bij de geboorte en eindigt soms later dan je denkt. Bij molecule vind je voor elke leeftijd de perfecte slaapkamer.

De molecule-meubelafdeling is er voor elke leeftijd!

Waar moet je op letten als je een nieuwe matras kiest?

De juiste matras kiezen is belangrijk maar ook de bodem is een factor waar je beter rekening mee houdt. Ben jij beter af met een lattenbodem of eerder met een boxspring? Let bij de keuze van een matras vooral op de juiste ondersteuning en ook wel op de duurzaamheid. We geven je nu al graag enkele tips mee over waar je op moet letten als je een matras kiest.

  1. Het allerbelangrijkste is dat je matras ervoor zorgt dat je een goede nachtrust beleeft. Dat je ’s morgens opstaat met een uitgerust gevoel. Dat kan alleen als je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Laat ons zeker ook weten op welke bodem je vandaag slaapt. Als je een matras test, let dan vooral ook op bepaalde pijnpunten van je lichaam.
  1. Ben je in de winkel, probeer dan zeker de matras eens uit. Doe dat vooral niet als je moe bent, want dan ligt elke matras goed. De beste tip om de juiste matras te kiezen is dus uitgerust naar molecule komen. Oh ja … en een nieuwe matras is altijd een beetje wennen, dus hou daar zeker rekening mee.
  1. Waar een matras vooral ondersteuning biedt aan je hele lichaam, is je kussen bepalend voor je nek en schouders. Breng als je van plan bent een nieuwe matras te kiezen zeker je kussen mee. Of beter nog … laat onze molecule-slaapspecialisten kijken of je wel op het juiste kussen slaapt.

Test zelf je matras uit

Eigenlijk is er maar één echt goede manier om te testen of een matras bij je past en dat is natuurlijk om er een tijdje op te slapen. Daar hebben we bij molecule wat op gevonden. Niet dat je bij ons in de winkel kunt overnachten, maar wel bij enkele bed & breakfasts bij ons in de buurt. Kom eens langs en we vertellen je er alles over.

Betalen in schijven kan bij molecule

Betaal je liever je aankoop in schijven? Dat kan perfect. Bij molecule hebben we zeker een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons team vertelt er je alles over.

* Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel.